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102 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, Imke u. a.: Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties, in: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 78 (2025), H. 3/4, S. 17–26.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 |
Bolmanis, Emils u. a.: Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses, in: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13 (2025).
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck, Susanne: Funktionalität von Proteinen in der Verarbeitung und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen, o. O. 2025.
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13223
Uhlendorff, Selina u. a.: Application Constraints of Linear Multivariate Regression Models for Dielectric Spectroscopy in Inline Bioreactor Viable Cell Analysis, o. O. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13225 |
Lorke, Mariya u. a.: Development and Implementation of Diversity Programs in Large Collaborative Research Projects: An Example From Germany, in: Diversity & Inclusion Research 2 (2025), H. 4.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |
Wittland, Sebastian u. a.: Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products, in: LWT - Food Science and Technology 216 (2025).
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| WoS
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne: Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, o. O. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |
Märkle, Niclas/Warnke, Gernot/Pein-Hackelbusch, Miriam: An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders, in: International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025).
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13296
Weishaupt, Imke u. a.: Ressourceneffizientere Lebensmittelproduktion durch Umsetzung eines Raffineriekonzepts am Beispiel der Bierherstellung, o. O. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13315 |
Uhlendorff, Selina u. a.: Performance Comparison between Semi‐Automated and Manual Cell Counting for Animal Cell Culture, in: Chemie Ingenieur Technik (2025).
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2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 13316
Pein-Hackelbusch, Miriam: An die Hand genommen - Adhärenz bei Kindern, in: PTA heute : Praxiswissen für die Apotheke 39 (2025), H. 23, S. 38–42.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur/Katsch, Linda/Schneider, Jan: Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne: Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen, o. O. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón u. a.: Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties, in: LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214 (2024).
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12283
Wittland, Sebastian u. a.: Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidesorten und Mehltypen auf die Frischhaltung bei Hefebackwaren, in: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker 78 (2024), H. S3, S. S3-111-S3-111.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12287
Wittland, Sebastian: Allulose in Backwaren: Untersuchung und Charakterisierung der techno-funktionellen und sensorischen Eigenschaften von Allulose in Backwaren, o. O. 2024.
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