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92 Publikationen
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12287
Wittland, Sebastian: Allulose in Backwaren: Untersuchung und Charakterisierung der techno-funktionellen und sensorischen Eigenschaften von Allulose in Backwaren, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12397
Blome, André u. a.: Process optimization in baked goods production using inline sensors and objective product evaluation, o. O. 2024.
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2024 | Preprint | ELSA-ID: 12400 |

Ramm, Selina u. a.: Semi-automated vs. manual: Comparative study of cell culture counting methods using validation parameters, o. O. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11492 |

Steiner, Denise u. a.: Critical View on the Qualification of Electronic Tongues Regarding Their Performance in the Development of Peroral Drug Formulations with Bitter Ingredients, in: Pharmaceutics 16 (2024), H. 5.
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2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 10216 |

Fulek, Ruwen u. a.: A machine learning approach to qualitatively evaluate different granulation phases by acoustic emissions, in: Pharmaceutics 15 (2023), H. 8.
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| PubMed | Europe PMC
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10326 |

Wörner, Julius/Dörksen, Helene/Pein-Hackelbusch, Miriam: Key Indicators for the Discrimination of Wines by Electronic Noses, o. O. 2023.
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2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 10327 |

Wörner, Julius u. a.: Supporting wound infection diagnosis: advancements and challenges with electronic noses, in: Frontiers in Sensors 4 (2023).
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2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10788 |

Ramm, Selina u. a.: Systematic Preprocessing of Dielectric Spectroscopy Data and Estimating Viable Cell Densities, hg. von Jasperneite, Jürgen u. a., [Piscataway, NJ] 2023.
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2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11105
Psiuk, Marta u. a.: Die Bedeutung der Knäuelbildung bei künstlichen Oligomeren für kinetische Vorgänge wie das Fließen und die Übertragung der Erkenntnisse auf Lebensmittelprozesse, o. O. 2023.
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2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11106
Barakat, Bayan u. a.: Untersuchung des Drüsenschuppenaufschlusses bei Oregano-Pflanzen in Abhängigkeit vom Druck und der Temperatur mittels einer modifizierten Sichtzellen-Apparatur, o. O. 2023.
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2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11107
Bekonda, Euphinette Amba u. a.: Untersuchung des Berstverhaltens von Drüsenschuppen der Ätherisch-Ölpflanze Oregano im Unterdruck, o. O. 2023.
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2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11109
Blome, André u. a.: Untersuchung der räumlichen Verteilung von viskoelastischen Kenngrößen während der Weizenteigbereitung, o. O. 2023.
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2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11110
Blome, André u. a.: Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung, o. O. 2023.
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2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9627
Ramm, Selina u. a.: Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation, o. O. 2023.
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2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 |

Wefing, Patrick u. a.: A continuous mashing plant controlled by mean residence time, in: Journal of The Institute of Brewing 129 (2023), H. 1, S. 1–23.
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2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11546
Trilling-Haasler, Marc/Katsch, Linda/Schneider, Jan: PETauthent, o. O. 2023.
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2023 | Datenpublikation | ELSA-ID: 12705
Fliedner, Niels Hendrik/Lohweg, Volker/Pein-Hackelbusch, Miriam: Dataset for A Novel Spectroscopic Approach for Vaseline Quality Discrimination, o. O. 2023.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7090 |

Weishaupt, Imke/Neubauer, Peter/Schneider, Jan: Approach to an inline monitoring of the heat impact in a high temperature short time treatment (HTST) of juice with the help of a chemical marker, in: Brewing science 75 (2022), H. 1/2, S. 1–8.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing, Patrick/Schneider, Jan: FAN-Messung während des Maischens, in: Brauwelt 12–13 (2022), H. 22, S. 304–308.
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