Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

978 Publikationen


2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5423 ELSA | DOI
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5425 ELSA
 

2021 | Konferenzbeitrag | ELSA-ID: 6171 ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Potential für eine schonendere Pasteurisation
L. Katsch, J. Schneider, Brauwelt (2021) 340–343.
ELSA
 
 

2020 | Sammelwerksbeitrag | ELSA-ID: 2397
Design, Optimization, and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains
T. Hernández Rodríguez, B. Frahm, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology : Methods and Protocols, Springer, Berlin ; Heidelberg ; New York, 2020, pp. 251–267.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 3009
Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production
G.A. Ifrim, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, B. Frahm, in: 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Digitalisierung - Bierbrauen 4.0
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, elektroniknet.de (2020).
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Journal of Food Science 85 (2020) 2020–2031.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Brauwelt (2020) 413–416.
ELSA
 

2020 | Sammelwerksbeitrag | ELSA-ID: 2399
Estimation of Process Model Parameters
S. Deppe, B. Frahm, V.C. Hass, T. Hernández Rodríguez, K.B. Kuchemüller, J. Möller, R. Pörtner, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology : Methods and Protocols, Springer, Berlin ; Heidelberg ; New York, 2020, pp. 213–234.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5418
Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, BrewingScience 73 (2020) 85–94.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Flüssiges Obst (2020) 200–203.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 3007
Modeling of Chlorella vulgaris in shake flasks with respect to light intensity and light duration
F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, S. Deppe, G.A. Ifrim, B. Frahm, in: 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F.P. Conradi, M. Trilling, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA
 

2020 | Sammelwerksbeitrag | ELSA-ID: 5421
Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426 ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2822
Predicting Industrial Cell Culture Seed Trains - A Bayesian Approach
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, Claus Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, BMC Proceedings 14 (2020) P408.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 3008
Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation
S. Deppe, F. Kuhfuß, M. Tölle, T. Hernández Rodriguez, V. Gassenmeier, G.A. Ifrim, G. Möller, R. Pörtner, A. Moser, V.C. Hass, B. Frahm, in: 2020.
ELSA
 

2020 | Sammelwerksbeitrag | ELSA-ID: 3349
Digital Seed Train Twins and Statistical Methods
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, in: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, Berlin, Heidelberg, 2020, p. 35.
ELSA | DOI
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung