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1182 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |
Wittland, Sebastian, Sascha Rohn, Elisabeth Sciurba, Jens Begemann, Martina Sokolowsky, Clemens Kanzler und Bertrand Matthäus. 2025. Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. LWT - Food Science and Technology 216. doi:https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117269, .
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. 2025. Pumpkin seed press cake a valuable source of protein.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |
Märkle, Niclas, Gernot Warnke und Miriam Pein-Hackelbusch. 2025. An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders. International Journal of Pharmaceutics: X 9. doi:10.1016/j.ijpx.2025.100331, .
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, Harald, Sophie Morejón Caraballo, Ana Salvador, Sofia Mendo, Empar Llorca, Stefano Cattaneo, Ivano De Noni, Susanne Struck, Roberto Foschino und Isabel Hernando. 2025. Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey. Foods : open access journal 14, Nr. 9. doi:10.3390/foods14091489, .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12981
Wolf, Lisa, Marie-Anna Hohenfeld, Lucas Rathmann, Larissa Weinmann, Ruben Schreiter, Paul Schmidt, Stephanie Hiereth, u. a. 2025. Impact of various husbandry environments on animal health, eggshell hygiene and performance of Japanese quail layers (Coturnix japonica domestica). European poultry science : EPS = Archiv für Geflügelkunde 89, Nr. 1–2. doi:10.1016/j.eups.2025.100004, .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
Katsch, Linda, Imke Weishaupt, Martina Sokolowsky, Brian R. Gibson und Jan Schneider. 2025. Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice. European Food Research and Technology, Nr. 251: 3649–3668. doi:https://doi.org/10.1007/s00217-025-04860-5, .
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13094
Katsch, Linda, Arthur Steinmetzler, Martina Sokolowsky und Jan Schneider. 2025. Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, physikalische und sensorische Effekte während beschleunigter Haltbarkeitstests. doi:10.1002/lemi.202559165, .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 |
Bolmanis, Emils, Selina Uhlendorff, Miriam Pein-Hackelbusch, Vytautas Galvanauskas und Oskars Grigs. 2025. Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13. doi:10.3389/fbioe.2025.1609369, .
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13122
Uhlendorff, Selina, Emils Bolmanis, Miriam Pein-Hackelbusch, Vytautas Galvanauskas und Oskars Grigs. 2025. Analysis of Anomaly Detection Techniques for In-line Permittivity Sensors in Bioprocesses.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck, Susanne. 2025. Funktionalität von Proteinen in der Verarbeitung und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13233
Dabisch-Ruthe, Mareike, Jens Pfannebecker, Reinhard K. Straubinger, Frank Ebel und Sebastian Ulrich. 2025. Atranone-an underestimated secondary metabolite? Mycotoxin Research. doi:10.1007/s12550-025-00609-x, .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13271
Katsch, Linda, Martina Sokolowsky, Brian Gibson und Jan Schneider. 2025. Influence of different pasteurization conditions with equivalent pasteurization units on chemical, physical, and sensory properties of cloudy apple juice. Applied Food Research 5, Nr. 2. doi:10.1016/j.afres.2025.101471, .
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |
Morejon Caraballo, Sophie, Simon Vincent Fischer, Klaudia Masztalerz, Krzysztof Lech, Harald Rohm und Susanne Struck. 2024. Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International journal of food science & technology. doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513, .
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11909
Tholen, Janna, Michael Bruns und Matthias Upmann. 2024. Einfluss der Automatisierung des Enddarmbohrers auf den dorsalen Kontaminationsanteil bei der Schweineschlachtung. Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (RFL) 76, Nr. 9: 302–304.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11910
Upmann, Matthias und Gerd Weyland. 2024. Was ist erlaubt, was verboten? 19. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil. Fleischwirtschaft 104, Nr. 9: 14–21.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11911
Tholen, Janna, Julia Große-Kleimann, Gereon Schulze Althoff, Lothar Kreienbrock und Matthias Upmann. 2024. Ausdehnung und Lokalisationen diverser Kontaminationsarten auf industriell geschlachteten Schweinekörpern. Fleischwirtschaft 104, Nr. 4: 71–76.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11912
Tholen, Janna und Matthias Upmann. 2024. Einfluss eines Hygiene-Rückmeldesystems während der Schweineschlachtung auf die Häufigkeit auftretender Schlachtkörperverunreinigungen. Journal of Food Safety and Food Quality 75, Nr. 6: 156–160. doi:10.53194/0003-925X-75-156, .
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, Arthur Gossen, Martyna Bator und Jan Schneider. 2024. Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
Tholen, Janna, Jan Gohe, Helene Dörksen, Theo Kiesel und Matthias Upmann. 2024. Tenderness prediction for beef using novel datea analysis methods based on system dynamic and acoustic signals. Food Physics, Nr. 1. doi:10.1016/j.foodp.2024.100017, .
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