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1178 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland, Sebastian, et al. “Allulose as Novel Ingredient for Improving Freshness of Yeast-Made Bakery Products.” LWT - Food Science and Technology, vol. 216, 117269, 2025, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117269.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
Märkle, Niclas, et al. “An Iterative Process and Mixture Design Approach for Dry Granulated Ternary Blends of Filler-Binders.” International Journal of Pharmaceutics: X, vol. 9, 100331, 2025, https://doi.org/10.1016/j.ijpx.2025.100331.
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, Harald, et al. “Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey.” Foods : Open Access Journal, vol. 14, no. 9, 1489, 2025, https://doi.org/10.3390/foods14091489.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12981
Wolf, Lisa, et al. “Impact of Various Husbandry Environments on Animal Health, Eggshell Hygiene and Performance of Japanese Quail Layers (Coturnix Japonica Domestica).” European Poultry Science : EPS = Archiv Für Geflügelkunde, vol. 89, no. 1–2, 100004, 2025, https://doi.org/10.1016/j.eups.2025.100004.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
Katsch, Linda, et al. “Impact of Equivalent Sterilization Processes with Different Time- Temperature Combinations on the Chemical, Physical and Sensory Properties of Carrot Juice.” European Food Research and Technology, 2025, https://doi.org/10.1007/s00217-025-04860-5.
ELSA | DOI
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13094
Katsch, Linda, et al. Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, Physikalische Und Sensorische Effekte Während Beschleunigter Haltbarkeitstests.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101
Bolmanis, Emils, et al. “Anomaly Detection and Removal Strategies for In-Line Permittivity Sensor Signal Used in Bioprocesses.” Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, vol. 13, 1609369, 2025, https://doi.org/10.3389/fbioe.2025.1609369.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11180
Ibrahem, Riham, et al. “Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano.” 34. Bernburger Winterseminar Arznei- und Gewürzpflanzen : 20.-21.02.2024 : Tagungsbroschüre , Verein für Arznei- und Gewürzpflanzen SALUPLANTA e.V. , 2024, https://doi.org/10.5073/20240131-085854-0 .
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
Ibrahem, Riham, et al. Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
Al Krad, Majed, et al. Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda, et al. Determination and Prediction of the Recycled Polyethylene Terephthalate Content in Preforms for the Production of Beverage Bottles. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler, Marc, et al. Yeast Filtration with Rotating Membrane Filtration –  a New Approach for an Economical Recovery of Beer Form Surplus Yeast . 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
Nolte, Jannik, et al. How Do You Turn a Shotgun into a Precision Rifle - Significant Heat Savings through the Use of Kinetic Laboratory Data (D/z Values) in Large-Scale Pasteurization. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler, Marc, et al. Influence of Osmotic Pressure Induced Yeast Particle Size on the Rheological Properties of Beer-Yeast-Suspensions. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda, et al. Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Morejon Caraballo, Sophie, et al. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024, https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11909
Tholen, Janna, et al. “Einfluss der Automatisierung des Enddarmbohrers auf den dorsalen Kontaminationsanteil bei der Schweineschlachtung.” Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (RFL), vol. 76, no. 9, 2024, pp. 302–04.
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11910
Upmann, Matthias, and Gerd Weyland. “Was ist erlaubt, was verboten? 19. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil.” Fleischwirtschaft, vol. 104, no. 9, 2024, pp. 14–21.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11911
Tholen, Janna, et al. “Ausdehnung und Lokalisationen diverser Kontaminationsarten auf industriell geschlachteten Schweinekörpern.” Fleischwirtschaft, vol. 104, no. 4, 2024, pp. 71–76.
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