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1182 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |
Wittland, Sebastian u. a.: Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products, in: LWT - Food Science and Technology 216 (2025).
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne: Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, o. O. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |
Märkle, Niclas/Warnke, Gernot/Pein-Hackelbusch, Miriam: An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders, in: International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025).
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12981
Wolf, Lisa u. a.: Impact of various husbandry environments on animal health, eggshell hygiene and performance of Japanese quail layers (Coturnix japonica domestica), in: European poultry science : EPS = Archiv für Geflügelkunde 89 (2025), H. 1–2.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
Katsch, Linda u. a.: Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice, in: European Food Research and Technology (2025), H. 251, S. 3649–3668.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 |
Bolmanis, Emils u. a.: Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses, in: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13 (2025).
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13122
Uhlendorff, Selina u. a.: Analysis of Anomaly Detection Techniques for In-line Permittivity Sensors in Bioprocesses, o. O. 2025.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck, Susanne: Funktionalität von Proteinen in der Verarbeitung und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen, o. O. 2025.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |
Morejon Caraballo, Sophie u. a.: Low moisture texturised protein from sunflower press cake, in: International journal of food science & technology (2024).
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11909
Tholen, Janna/Bruns, Michael/Upmann, Matthias: Einfluss der Automatisierung des Enddarmbohrers auf den dorsalen Kontaminationsanteil bei der Schweineschlachtung, in: Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (RFL) 76 (2024), H. 9, S. 302–304.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11910
Upmann, Matthias/Weyland, Gerd: Was ist erlaubt, was verboten? 19. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil, in: Fleischwirtschaft 104 (2024), H. 9, S. 14–21.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11911
Tholen, Janna u. a.: Ausdehnung und Lokalisationen diverser Kontaminationsarten auf industriell geschlachteten Schweinekörpern, in: Fleischwirtschaft 104 (2024), H. 4, S. 71–76.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11912
Tholen, Janna/Upmann, Matthias: Einfluss eines Hygiene-Rückmeldesystems während der Schweineschlachtung auf die Häufigkeit auftretender Schlachtkörperverunreinigungen, in: Journal of Food Safety and Food Quality 75 (2024), H. 6, S. 156–160.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur u. a.: FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda u. a.: Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing, o. O. 2024.
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