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1182 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
S. Wittland et al., “Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products,” LWT - Food Science and Technology, vol. 216, Art. no. 117269, 2025, doi: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117269.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
S. Struck, Pumpkin seed press cake a valuable source of protein. 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
N. Märkle, G. Warnke, and M. Pein-Hackelbusch, “An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders,” International Journal of Pharmaceutics: X, vol. 9, Art. no. 100331, 2025, doi: 10.1016/j.ijpx.2025.100331.
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
H. Rohm et al., “Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey,” Foods : open access journal, vol. 14, no. 9, Art. no. 1489, 2025, doi: 10.3390/foods14091489.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12981
L. Wolf et al., “Impact of various husbandry environments on animal health, eggshell hygiene and performance of Japanese quail layers (Coturnix japonica domestica),” European poultry science : EPS = Archiv für Geflügelkunde, vol. 89, no. 1–2, Art. no. 100004, 2025, doi: 10.1016/j.eups.2025.100004.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
L. Katsch, I. Weishaupt, M. Sokolowsky, B. R. Gibson, and J. Schneider, “Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice,” European Food Research and Technology, no. 251, pp. 3649–3668, 2025, doi: https://doi.org/10.1007/s00217-025-04860-5.
ELSA | DOI
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13094
L. Katsch, A. Steinmetzler, M. Sokolowsky, and J. Schneider, Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, physikalische und sensorische Effekte während beschleunigter Haltbarkeitstests. 2025. doi: 10.1002/lemi.202559165.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 | OA
E. Bolmanis, S. Uhlendorff, M. Pein-Hackelbusch, V. Galvanauskas, and O. Grigs, “Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses,” Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, vol. 13, Art. no. 1609369, 2025, doi: 10.3389/fbioe.2025.1609369.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13122
S. Uhlendorff, E. Bolmanis, M. Pein-Hackelbusch, V. Galvanauskas, and O. Grigs, Analysis of Anomaly Detection Techniques for In-line Permittivity Sensors in Bioprocesses. 2025.
ELSA
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
S. Struck, Funktionalität von Proteinen in der Verarbeitung und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13233
M. Dabisch-Ruthe, J. Pfannebecker, R. K. Straubinger, F. Ebel, and S. Ulrich, “Atranone-an underestimated secondary metabolite?,” Mycotoxin Research, 2025, doi: 10.1007/s12550-025-00609-x.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13271
L. Katsch, M. Sokolowsky, B. Gibson, and J. Schneider, “Influence of different pasteurization conditions with equivalent pasteurization units on chemical, physical, and sensory properties of cloudy apple juice,” Applied Food Research, vol. 5, no. 2, Art. no. 101471, 2025, doi: 10.1016/j.afres.2025.101471.
ELSA | DOI
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
S. Morejon Caraballo, S. V. Fischer, K. Masztalerz, K. Lech, H. Rohm, and S. Struck, “Low moisture texturised protein from sunflower press cake,” International journal of food science & technology, 2024, doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11909
J. Tholen, M. Bruns, and M. Upmann, “Einfluss der Automatisierung des Enddarmbohrers auf den dorsalen Kontaminationsanteil bei der Schweineschlachtung,” Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (RFL), vol. 76, no. 9, pp. 302–304, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11910
M. Upmann and G. Weyland, “Was ist erlaubt, was verboten? 19. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil,” Fleischwirtschaft, vol. 104, no. 9, pp. 14–21, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11911
J. Tholen, J. Große-Kleimann, G. Schulze Althoff, L. Kreienbrock, and M. Upmann, “Ausdehnung und Lokalisationen diverser Kontaminationsarten auf industriell geschlachteten Schweinekörpern,” Fleischwirtschaft, vol. 104, no. 4, pp. 71–76, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11912
J. Tholen and M. Upmann, “Einfluss eines Hygiene-Rückmeldesystems während der Schweineschlachtung auf die Häufigkeit auftretender Schlachtkörperverunreinigungen,” Journal of Food Safety and Food Quality, vol. 75, no. 6, pp. 156–160, 2024, doi: 10.53194/0003-925X-75-156.
ELSA | DOI | WoS
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
A. Gossen et al., FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
L. Katsch, A. Gossen, M. Bator, and J. Schneider, Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
J. Tholen, J. Gohe, H. Dörksen, T. Kiesel, and M. Upmann, “Tenderness prediction for beef using novel datea analysis methods based on system dynamic and acoustic signals,” Food Physics, no. 1, Art. no. 100017, 2024, doi: 10.1016/j.foodp.2024.100017.
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