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1182 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland, Sebastian, Sascha Rohn, Elisabeth Sciurba, Jens Begemann, Martina Sokolowsky, Clemens Kanzler, and Bertrand Matthäus. “Allulose as Novel Ingredient for Improving Freshness of Yeast-Made Bakery Products.” LWT - Food Science and Technology 216 (2025). https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117269.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein, 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
Märkle, Niclas, Gernot Warnke, and Miriam Pein-Hackelbusch. “An Iterative Process and Mixture Design Approach for Dry Granulated Ternary Blends of Filler-Binders.” International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025). https://doi.org/10.1016/j.ijpx.2025.100331.
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, Harald, Sophie Morejón Caraballo, Ana Salvador, Sofia Mendo, Empar Llorca, Stefano Cattaneo, Ivano De Noni, Susanne Struck, Roberto Foschino, and Isabel Hernando. “Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey.” Foods : Open Access Journal 14, no. 9 (2025). https://doi.org/10.3390/foods14091489.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12981
Wolf, Lisa, Marie-Anna Hohenfeld, Lucas Rathmann, Larissa Weinmann, Ruben Schreiter, Paul Schmidt, Stephanie Hiereth, et al. “Impact of Various Husbandry Environments on Animal Health, Eggshell Hygiene and Performance of Japanese Quail Layers (Coturnix Japonica Domestica).” European Poultry Science : EPS = Archiv Für Geflügelkunde 89, no. 1–2 (2025). https://doi.org/10.1016/j.eups.2025.100004.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
Katsch, Linda, Imke Weishaupt, Martina Sokolowsky, Brian R. Gibson, and Jan Schneider. “Impact of Equivalent Sterilization Processes with Different Time- Temperature Combinations on the Chemical, Physical and Sensory Properties of Carrot Juice.” European Food Research and Technology, no. 251 (2025): 3649–68. https://doi.org/10.1007/s00217-025-04860-5.
ELSA | DOI
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13094
Katsch, Linda, Arthur Steinmetzler, Martina Sokolowsky, and Jan Schneider. Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, physikalische und sensorische Effekte während beschleunigter Haltbarkeitstests, 2025. https://doi.org/10.1002/lemi.202559165.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 | OA
Bolmanis, Emils, Selina Uhlendorff, Miriam Pein-Hackelbusch, Vytautas Galvanauskas, and Oskars Grigs. “Anomaly Detection and Removal Strategies for In-Line Permittivity Sensor Signal Used in Bioprocesses.” Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13 (2025). https://doi.org/10.3389/fbioe.2025.1609369.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13122
Uhlendorff, Selina, Emils Bolmanis, Miriam Pein-Hackelbusch, Vytautas Galvanauskas, and Oskars Grigs. Analysis of Anomaly Detection Techniques for In-Line Permittivity Sensors in Bioprocesses, 2025.
ELSA
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck, Susanne. Funktionalität von Proteinen in Der Verarbeitung Und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen, 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13233
Dabisch-Ruthe, Mareike, Jens Pfannebecker, Reinhard K. Straubinger, Frank Ebel, and Sebastian Ulrich. “Atranone-an Underestimated Secondary Metabolite?” Mycotoxin Research, 2025. https://doi.org/10.1007/s12550-025-00609-x.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13271
Katsch, Linda, Martina Sokolowsky, Brian Gibson, and Jan Schneider. “Influence of Different Pasteurization Conditions with Equivalent Pasteurization Units on Chemical, Physical, and Sensory Properties of Cloudy Apple Juice.” Applied Food Research 5, no. 2 (2025). https://doi.org/10.1016/j.afres.2025.101471.
ELSA | DOI
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Morejon Caraballo, Sophie, Simon Vincent Fischer, Klaudia Masztalerz, Krzysztof Lech, Harald Rohm, and Susanne Struck. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024. https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11909
Tholen, Janna, Michael Bruns, and Matthias Upmann. “Einfluss der Automatisierung des Enddarmbohrers auf den dorsalen Kontaminationsanteil bei der Schweineschlachtung.” Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (RFL) 76, no. 9 (2024): 302–4.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11910
Upmann, Matthias, and Gerd Weyland. “Was ist erlaubt, was verboten? 19. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil.” Fleischwirtschaft 104, no. 9 (2024): 14–21.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11911
Tholen, Janna, Julia Große-Kleimann, Gereon Schulze Althoff, Lothar Kreienbrock, and Matthias Upmann. “Ausdehnung und Lokalisationen diverser Kontaminationsarten auf industriell geschlachteten Schweinekörpern.” Fleischwirtschaft 104, no. 4 (2024): 71–76.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11912
Tholen, Janna, and Matthias Upmann. “Einfluss eines Hygiene-Rückmeldesystems während der Schweineschlachtung auf die Häufigkeit auftretender Schlachtkörperverunreinigungen.” Journal of Food Safety and Food Quality 75, no. 6 (2024): 156–60. https://doi.org/10.53194/0003-925X-75-156.
ELSA | DOI | WoS
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg, and Jan Schneider. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene Dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, Arthur Gossen, Martyna Bator, and Jan Schneider. Shelf Life Prediction of Beverage Bases with Multivariate Accelerated Shelf Life Testing, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
Tholen, Janna, Jan Gohe, Helene Dörksen, Theo Kiesel, and Matthias Upmann. “Tenderness Prediction for Beef Using Novel Datea Analysis Methods Based on System Dynamic and Acoustic Signals.” Food Physics, no. 1 (2024). https://doi.org/10.1016/j.foodp.2024.100017.
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