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1175 Publikationen


2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7937
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. “Modeling of Chlorella Vulgaris Algae in Shake Flasks with Respect to Light Intensity and Light Duration.” Chemie Ingenieur Technik, Tagungsband Zur 10. ProcessNet-Jahrestagung Und 34. DECHEMA-Jahrestagung Der Biotechnologen 2020, vol. No. 9, Wiley, 2020, pp. 1225 – 1226, doi:10.1002/cite.202055235.
ELSA | DOI
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 7938
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. “Towards Integration of Prior Knowledge and Propagation of Uncertainty for Digital Twins of Biopharmaceutical Production Processes.” Chemie Ingenieur Technik, Tagungsband Zur 10. ProcessNet-Jahrestagung Und 34. DECHEMA-Jahrestagung Der Biotechnologen 2020, vol. No. 9, Wiley, 2020, pp. 1241 – 1242, doi:10.1002/cite.202055234.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, et al. “Kinetic Studies of L-Ascorbic Acid Degradation in Fruit Juices for the Improvement of Pasteurization Plants.” BrewingScience, vol. 73, no. 7/8, 2020, pp. 85–94, https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick, et al. “Approach for Modelling the Extract Formation in Continuous Conducted ‘Beta-Amylase Rest’ as Part of the Production of Beer Mash with Targeted Sugar Content.” Biochemical Engineering Journal , vol. 164, 107765, 2020, https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107765.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta, et al. “Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren.” Flüssiges Obst, no. 6, 2020, pp. 200–03.
ELSA
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta, et al. “Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken.” Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta, et al. “Allulose as Alternative Sugar for Calorie Reduction in Nectars.” Fruit Processing, no. 7, 2020, pp. 222–25.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke, et al. “Model Based Optimization of Transflection near Infrared Spectroscopy as a Process Analytical Tool in a Continuous Flash Pasteurizer.” Journal of Food Science, vol. 85, no. 7, 2020, pp. 2020–31, https://doi.org/10.1111/1750-3841.15307.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel, and Jan Schneider. Thermal Pasteurisationof Food in Glass Containers –Near Infrared Studies as Groundwork for Cyber-Physical Systems. 2020.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick, et al. Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan, et al. “Digitalisierung - Bierbrauen 4.0.” elektroniknet.de, 2020.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick, et al. “Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage.” Brauwelt, no. 15–16, 2020, pp. 413–16.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12955
Geisen, Vera, et al. “Ulzerative granulomatöse Kolitis durch Prototheca spp. bei einem Rhodesian Ridgeback in Deutschland.” Tierärztliche Praxis Ausgabe K: Kleintiere / Heimtiere, vol. 48, no. 05, 2020, pp. 369–75, https://doi.org/10.1055/a-1238-1554.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12956
Ulrich, Sebastian, and Cornelius Schäfer. “Toxin Production by Stachybotrys Chartarum Genotype S on Different Culture Media.” Journal of Fungi, vol. 6, no. 3, 159, 2020, https://doi.org/10.3390/jof6030159.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12962
Liang, Liucun, et al. “Rapid Clearance of Borrelia Burgdorferi from the Blood Circulation.” Parasites & Vectors, vol. 13, no. 1, 191, 2020, https://doi.org/10.1186/s13071-020-04060-y.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12963
Neumann-Cip, Anna-Cathrine, et al. “A Novel Rapid Sample Preparation Method for MALDI-TOF MS Permits Borrelia Burgdorferi Sensu Lato Species and Isolate Differentiation.” Frontiers in Microbiology, vol. 11, 2020, https://doi.org/10.3389/fmicb.2020.00690.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12964
Ulrich, Sebastian, and Frank Ebel. “Monoclonal Antibodies as Tools to Combat Fungal Infections.” Journal of Fungi, vol. 6, no. 1, 22, 2020, https://doi.org/10.3390/jof6010022.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 1991
Funk, Mark, et al. “Creating a Self-Authentication System for Smart Banknotes.” ODS 2020 Review, 2020.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5439
Lautenschläger, Ralf, and Dominik Scheffer. “Vollautomatisierung und Vernetzung – Neu- und Weiterentwicklung von Klima- und Rauchanlagen vor dem Hintergrund der Digitalisierung.” Fleischwirtschaft, vol. 99, no. 9, 2019, pp. 75–78.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5440
Meyer, Alexander, et al. “Von Industrie 4.0 zu Lebensmittel 4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und die Mitwirkung von Lebensmitteltechnologen.” Getreide Mehl und Brot , no. 01, 2019.
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