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1179 Publikationen
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
Broeker T (2017) bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund.
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2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Broeker T et al. (2017) Study on the Implementation of a Biocatalytic Power-to-Gas Reactor in a Brewery.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12139
Daniels R, Kamke D and Kutz G (2017) An Innovative Tool For Real-Time Particle Size Measurement During High-Shear Melt Granulation. .
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12140
Thipsay P et al. (2017) Effect of Different HPMC Grades and Process Parameters on Physic-Chemical Properties of Sustained Release Matrix Granules Prepared via Twin Screw Melt Granulation. .
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12141
Thipsay P, Kutz G and Repka M (2017) In-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Matrix Granules to Study the Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation. .
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12142
Vo A et al. (2017) Inline Particle Size Analysis to Monitor in Real Time Continuous Melt Extruded Pelletization. .
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12143
Vo A et al. (2017) Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis. .
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12144
Kamke D et al. (2017) One Formulation, Four Granulation Techniques - Comparison of Energy Consumption. .
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2016 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12038
Kamke D et al. (2016) Performance Qualification of an Inline Particle Sizing Probe. .
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2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Becker B and Pfannebecker J (2016) Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , 1st ed. Behr`s Verlag.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann M and Weyland G (2016) Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2. Fleischwirtschaft 96, 32–35.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland G and Stiebing A (2016) Was Ist Erlaubt. Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs 94, 70–73.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland G and Stiebing A (2016) Was Ist Erlaubt, Was Verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte Lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs 94, 45–48.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland G and Stiebing A (2016) Was Ist Erlaubt, Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs 94, 57–61.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann M (2016) Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann M (2016) Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts?
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
Upmann M (2016) Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch?
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