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1179 Publikationen
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
Broeker, Timo. “bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund,” 2017.
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2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Broeker, Timo, Marc Hoffarth, Klaus Heikrodt, and Jan Schneider. “Study on the Implementation of a Biocatalytic Power-to-Gas Reactor in a Brewery,” 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12139
Daniels, R., Dominic Kamke, and Gerd Kutz. An Innovative Tool For Real-Time Particle Size Measurement During High-Shear Melt Granulation, 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12140
Thipsay, P., M. Bookwala, Gerd Kutz, M. Repka, and X. Ye. Effect of Different HPMC Grades and Process Parameters on Physic-Chemical Properties of Sustained Release Matrix Granules Prepared via Twin Screw Melt Granulation, 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12141
Thipsay, P., Gerd Kutz, and M. Repka. In-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Matrix Granules to Study the Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation, 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12142
Vo, A., Dominic Kamke, D. Kim, S. Martin, M. Repka, and Gerd Kutz. Inline Particle Size Analysis to Monitor in Real Time Continuous Melt Extruded Pelletization, 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12143
Vo, A., Gerd Kutz, H. He, J. Zang, D. Kim, S. Kim, and M. Repka. Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis, 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12144
Kamke, Dominic, B. Scherbaum, R. Daniels, and Gerd Kutz. One Formulation, Four Granulation Techniques - Comparison of Energy Consumption, 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
Ulrich, Sebastian, Philipp–Michael Beindorf, Barbara Biermaier, Karin Schwaiger, Manfred Gareis, and Christoph Gottschalk. “A Novel Approach for the Determination of Freshness and Identity of Trouts by MALDI-TOF Mass Spectrometry.” Food Control 80, no. 10 (2017): 281–89. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.05.005.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12976
Ulrich, Sebastian, Ulrike Kühn, Barbara Biermaier, Nicolo Piacenza, Karin Schwaiger, Christoph Gottschalk, and Manfred Gareis. “Direct Identification of Edible Insects by MALDI-TOF Mass Spectrometry.” Food Control 76, no. 6 (2017): 96–101. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.01.010.
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2016 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12038
Kamke, Dominic, Gerd Kutz, R. Daniels, and S. Dietrich. Performance Qualification of an Inline Particle Sizing Probe, 2016.
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2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Becker, Barbara, and Jens Pfannebecker. Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus . 1st ed. Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus . Behr`s Verlag, 2016.
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| Dateien verfügbar
2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2395
Pörtner, R., O. Platas Barradas, Björn Frahm, and V.C. Hass. “Advanced Process and Control Strategies for Bioreactors.” In Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Bioprocesses, Bioreactors and Controls, 463–93. Amsterdam: Elsevier, 2016. https://doi.org/10.1016/b978-0-444-63663-8.00016-1.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann, Matthias, and Gerd Weyland. “Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2.” Fleischwirtschaft 96, no. 11 (2016): 32–35.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt. Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94, no. 9 (2016): 70–73.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt, Was Verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte Lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94, no. 8 (2016): 45–48.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt, Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs 94, no. 10 (2016): 57–61.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann, Matthias. “Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung,” 2016.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann, Matthias. “Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts?,” 2016.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
Upmann, Matthias. “Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch?,” 2016.
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