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1179 Publikationen
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
Broeker, Timo: bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund. In: , 2017
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2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Broeker, Timo ; Hoffarth, Marc ; Heikrodt, Klaus ; Schneider, Jan: Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a brewery. In: , 2017
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12139
Daniels, R. ; Kamke, Dominic ; Kutz, Gerd: An Innovative Tool For Real-Time Particle Size Measurement During High-Shear Melt Granulation, 2017
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12140
Thipsay, P. ; Bookwala, M. ; Kutz, Gerd ; Repka, M. ; Ye, X.: Effect of Different HPMC Grades and Process Parameters on Physic-Chemical Properties of Sustained Release Matrix Granules Prepared via Twin Screw Melt Granulation, 2017
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12141
Thipsay, P. ; Kutz, Gerd ; Repka, M.: In-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Matrix Granules to Study the Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation, 2017
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12142
Vo, A. ; Kamke, Dominic ; Kim, D. ; Martin, S. ; Repka, M. ; Kutz, Gerd: Inline Particle Size Analysis to Monitor in Real Time Continuous Melt Extruded Pelletization, 2017
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12143
Vo, A. ; Kutz, Gerd ; He, H. ; Zang, J. ; Kim, D. ; Kim, S. ; Repka, M.: Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis, 2017
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12144
Kamke, Dominic ; Scherbaum, B. ; Daniels, R. ; Kutz, Gerd: One formulation, four granulation techniques - Comparison of energy consumption, 2017
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2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
Ulrich, Sebastian ; Beindorf, Philipp–Michael ; Biermaier, Barbara ; Schwaiger, Karin ; Gareis, Manfred ; Gottschalk, Christoph: A novel approach for the determination of freshness and identity of trouts by MALDI-TOF mass spectrometry. In: Food Control Bd. 80. Amsterdam, Elsevier (2017), Nr. 10, S. 281–289
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2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12976
Ulrich, Sebastian ; Kühn, Ulrike ; Biermaier, Barbara ; Piacenza, Nicolo ; Schwaiger, Karin ; Gottschalk, Christoph ; Gareis, Manfred: Direct identification of edible insects by MALDI-TOF mass spectrometry. In: Food Control Bd. 76. Amsterdam, Elsevier (2017), Nr. 6, S. 96–101
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2016 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12038
Kamke, Dominic ; Kutz, Gerd ; Daniels, R. ; Dietrich, S.: Performance qualification of an inline particle sizing probe, 2016
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2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Becker, Barbara ; Pfannebecker, Jens: Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus , Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus . 1. Aufl. : Behr`s Verlag, 2016
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| Dateien verfügbar
2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2395
Pörtner, R. ; Platas Barradas, O. ; Frahm, Björn ; Hass, V.C.: Advanced Process and Control Strategies for Bioreactors. In: Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Bioprocesses, Bioreactors and Controls. Amsterdam : Elsevier, 2016, S. 463–493
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann, Matthias ; Weyland, Gerd: Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2. In: Fleischwirtschaft Bd. 96. Frankfurt am Main, Dt. Fachverl. (2016), Nr. 11, S. 32–35
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland, Gerd ; Stiebing, Achim: Was ist erlaubt. was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2. In: Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs Bd. 94 (2016), Nr. 9, S. 70–73
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland, Gerd ; Stiebing, Achim: Was ist erlaubt, was verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1. In: Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs Bd. 94 (2016), Nr. 8, S. 45–48
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland, Gerd ; Stiebing, Achim: Was ist erlaubt, was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3. In: Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs Bd. 94 (2016), Nr. 10, S. 57–61
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann, Matthias: Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung. In: , 2016
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann, Matthias: Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts? In: , 2016
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
Upmann, Matthias: Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch? In: , 2016
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