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1179 Publikationen
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
Broeker, Timo. bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund. 2017.
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2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Broeker, Timo, et al. Study on the Implementation of a Biocatalytic Power-to-Gas Reactor in a Brewery. 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12139
Daniels, R., et al. An Innovative Tool For Real-Time Particle Size Measurement During High-Shear Melt Granulation. 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12140
Thipsay, P., et al. Effect of Different HPMC Grades and Process Parameters on Physic-Chemical Properties of Sustained Release Matrix Granules Prepared via Twin Screw Melt Granulation. 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12141
Thipsay, P., et al. In-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Matrix Granules to Study the Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation. 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12142
Vo, A., et al. Inline Particle Size Analysis to Monitor in Real Time Continuous Melt Extruded Pelletization. 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12143
Vo, A., et al. Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis. 2017.
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2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12144
Kamke, Dominic, et al. One Formulation, Four Granulation Techniques - Comparison of Energy Consumption. 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
Ulrich, Sebastian, et al. “A Novel Approach for the Determination of Freshness and Identity of Trouts by MALDI-TOF Mass Spectrometry.” Food Control, vol. 80, no. 10, 2017, pp. 281–89, https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.05.005.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12976
Ulrich, Sebastian, et al. “Direct Identification of Edible Insects by MALDI-TOF Mass Spectrometry.” Food Control, vol. 76, no. 6, 2017, pp. 96–101, https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.01.010.
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2016 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12038
Kamke, Dominic, et al. Performance Qualification of an Inline Particle Sizing Probe. 84, 2016.
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2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Becker, Barbara, and Jens Pfannebecker. Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus . 1st ed., Behr`s Verlag, 2016.
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| Dateien verfügbar
2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2395
Pörtner, R., et al. “Advanced Process and Control Strategies for Bioreactors.” Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Bioprocesses, Bioreactors and Controls, Elsevier, 2016, pp. 463–93, doi:10.1016/b978-0-444-63663-8.00016-1.
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| DOI
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann, Matthias, and Gerd Weyland. “Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2.” Fleischwirtschaft, vol. 96, no. 11, Dt. Fachverl., 2016, pp. 32–35.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt. Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs, vol. 94, no. 9, 2016, pp. 70–73.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt, Was Verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte Lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs, vol. 94, no. 8, 2016, pp. 45–48.
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2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland, Gerd, and Achim Stiebing. “Was Ist Erlaubt, Was Verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3.” Fleischwirtschaft : Von Der Erzeugung Bis Zur Vermarktung von Lebensmitteln Tierischen Ursprungs, vol. 94, no. 10, 2016, pp. 57–61.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann, Matthias. Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung. 2016.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann, Matthias. Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts? 2016.
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2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2611
Upmann, Matthias. Fleisch vom Bruderhahn – ein besonderes Fleisch? 2016.
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