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1131 Publikationen
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5425
Weishaupt I, Neubauer P, Schneider J. Near-infrared spectroscopy for the inline classification and characterization of fruit juices for a product-customized flash pasteurization. Food Science & Nutrition. 2022;10(3):800-812. doi: https://doi.org/10.1002/fsn3.2709
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| PubMed | Europe PMC
2022 | Datenpublikation | ELSA-ID: 10190
Gassenmeier V, Frahm B. Real-Time Monitoring of DCO2 in Addition to DO. assets-labs; 2022.
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2022 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 10193
Hernández Rodriguez T, Sekulic A, Lange-Hegermann M, Frahm B. Designing robust biotechnological processes regarding variabilities using multi-objective optimization applied to a biopharmaceutical seed train design. In: Pörtner R, Möller J, eds. Bioprocess Systems Engineering Applications in Pharmaceutical Manufacturing. Vol special issue. Processes : open access journal. MDPI; 2022:21-48. doi:https://doi.org/10.3390/pr10050883
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2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10195
Blome A, Luttmann M, Segermann J, Jekle M, Frahm B, Müller U. Process Optimisation in the Field of Wheat Dough Processing Using Real-Time Recording of Quality-Relevant Characteristics in Raw Materials, Intermediates and Final Products. Versuchsanstalt der Hefeindustrie e.V.; 2022:61-66.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10196
Blome A, Luttmann M, Segermann J, Jekle M, Frahm B, Müller U. Process Optimisation in the Field of Wheat Dough Processing Using Real-Time Recording of Quality-Relevant Characteristics in Raw Materials, Intermediates and Final Products.; 2022.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10197
Hernández Rodriguez T, Posch C, Pörtner R, Frahm B. Model Assisted Design Strategies for Bioprocesses – Advanced Statistical Methods in Industrial Upstream Cell Culture.; 2022.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10198
Hernández Rodriguez T, Pörtner R, Lange-Hegermann M, Wurm FM, Frahm B. A Systematic, Model-Based Approach for Decision Making in Upstream Development – Considerations Regarding Clone Selection and Cell Expansion.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10199 |

Müller C, Alarinta J, Frahm B, Wirtanen G. Microbial Spoilage in Vegan Foods.; 2022.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Trilling M, Katsch L, Schneider J. Recyclat Transparency.; 2022.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 |

Wittland S, Sokolowsky M, Kanzler C, Rohn S, Bertrand M, Sciurba E. Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker . 2022;76(S2):229. doi: https://doi.org/10.1002/lemi.202259182
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9416
Upmann M, Weyland G. Was ist erlaubt, was verboten? Fleischwirtschaft. 2022;101(11):42-46.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9417
Upmann M, Weyland G. Was ist erlaubt, was verboten? Fleischwirtschaft. 2022;101(12):50-55.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9419
Upmann M, Stiebing A. In Eigener Sache: Studium Der Fleischtechnologie Gestern - Heute - Morgen .; 2022.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9420 |

Witte F, Sawas E, Berger LM, et al. Influence of Finely Chopped Meat Addition on Quality Parameters of Minced Meat. Applied Sciences. 2022;20(12). doi:https://doi.org/10.3390/app122010590
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9421
Tholen J, Mohr J, Bruns M, Schulze Althoff G, Upmann M. Kontaminationen Während Des Schlachtprozesses Auf Schweineschlachtkörpern.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9568 |

Ramm S, Fulek R, Eberle VA, Kiera C, Odefey U, Pein-Hackelbusch M. Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation. Pharmaceutics. 2022;14(11). doi:https://doi.org/10.3390/pharmaceutics14112303
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| PubMed | Europe PMC
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11377
Hernández Rodriguez T, Sekulic A, Lange-Hegermann M, Frahm B. Designing Robust Biotechnological Processes Regarding Variabilities Using Multi-Objective Optimization Applied to a Biopharmaceutical Seed Train Design. Processes. 2022;10(5). doi:10.3390/pr10050883
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch L, Trilling-Haasler M, Schneider J. Recyclate Transparency.; 2022.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12006
Jäger A, Wilhelm P, Müller U. Vergleich der Behandlungen von trockenem und erntefrischem Oregano mittels Mechanischer Sattdampfentkeimung.; 2022.
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2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3349
Hernández Rodriguez T, Frahm B. Digital Seed Train Twins and Statistical Methods. In: Herwig C, Pörtner R, Möller J, eds. Digital Twins Tools and Concepts for Smart Biomanufacturing. Vol 176. Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology. Springer; 2021:97-131. doi:https://doi.org/10.1007/10_2020_137
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