Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1131 Publikationen


2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5425
Weishaupt, Imke ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Near-infrared spectroscopy for the inline classification and characterization of fruit juices for a product-customized flash pasteurization. In: Food Science & Nutrition Bd. 10, Wiley (2022), Nr. 3, S. 800–812
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2022 | Datenpublikation | ELSA-ID: 10190
Gassenmeier, Veronika ; Frahm, Björn: Real-time Monitoring of DCO2 in addition to DO : assets-labs, 2022
ELSA | Dateien verfügbar
 

2022 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 10193
Hernández Rodriguez, Tanja ; Sekulic, Anton ; Lange-Hegermann, Markus ; Frahm, Björn: Designing robust biotechnological processes regarding variabilities using multi-objective optimization applied to a biopharmaceutical seed train design. In: Pörtner, R. ; Möller, J. (Hrsg.): Bioprocess Systems Engineering Applications in Pharmaceutical Manufacturing, Processes : open access journal. Bd. special issue. Basel : MDPI, 2022, S. 21–48
ELSA | DOI
 

2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10195
Blome, André ; Luttmann, Mario ; Segermann, Jan ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Process optimisation in the field of wheat dough processing using real-time recording of quality-relevant characteristics in raw materials, intermediates and final products : Versuchsanstalt der Hefeindustrie e.V., 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10196
Blome, André ; Luttmann, Mario ; Segermann, Jan ; Jekle, Mario ; Frahm, Björn ; Müller, Ulrich: Process optimisation in the field of wheat dough processing using real-time recording of quality-relevant characteristics in raw materials, intermediates and final products, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10197
Hernández Rodriguez, Tanja ; Posch, Christoph ; Pörtner, Ralf ; Frahm, Björn: Model assisted Design Strategies for Bioprocesses – Advanced statistical methods in industrial upstream cell culture, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10198
Hernández Rodriguez, Tanja ; Pörtner, Ralf ; Lange-Hegermann, Markus ; Wurm, Florian M. ; Frahm, Björn: A systematic, model-based approach for decision making in upstream development – Considerations regarding clone selection and cell expansion
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10199 | OA
Müller, Carolin ; Alarinta, Jarmo ; Frahm, Björn ; Wirtanen, Gun: Microbial spoilage in vegan foods, 2022
ELSA | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Trilling, Marc ; Katsch, Linda ; Schneider, Jan: Recyclat Transparency, 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 | OA
Wittland, Sebastian ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Bertrand, Matthäus ; Sciurba, Elisabeth: Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 76. Weinheim, Wiley-VCH (2022), Nr. S2, S. 229
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9416
Upmann, Matthias ; Weyland, Gerd: Was ist erlaubt, was verboten? In: Fleischwirtschaft Bd. 101. Frankfurt, dfv-Mediengruppe, Dt. Fachverl. (2022), Nr. 11, S. 42–46
ELSA | Download (ext.)
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9417
Upmann, Matthias ; Weyland, Gerd: Was ist erlaubt, was verboten? In: Fleischwirtschaft Bd. 101. Frankfurt, dfv-Mediengruppe, Dt. Fachverl. (2022), Nr. 12, S. 50–55
ELSA | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9419
Upmann, Matthias ; Stiebing, Achim: In eigener Sache: Studium der Fleischtechnologie  gestern - heute - morgen , 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9420 | OA
Witte , Franziska ; Sawas , Erik ; Berger , Lisa M. ; Gibis , Monika ; Weiss, Jochen ; Röser, Anja ; Upmann, Matthias ; Joeres, Eike ; u. a.: Influence of Finely Chopped Meat Addition on Quality Parameters of Minced Meat. In: Applied Sciences Bd. 20. Basel (CH), MDPI (2022), Nr. 12
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9421
Tholen, Janna ; Mohr, Jessica ; Bruns, Michael ; Schulze Althoff, Gereon ; Upmann, Matthias: Kontaminationen während des Schlachtprozesses auf Schweineschlachtkörpern
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9568 | OA
Ramm, Selina ; Fulek, Ruwen ; Eberle, Veronika Anna ; Kiera, Christian ; Odefey, Ulrich ; Pein-Hackelbusch, Miriam: Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation. In: Pharmaceutics Bd. 14. Basel, MDPI (2022), Nr. 11
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11377
Hernández Rodriguez, Tanja ; Sekulic, Anton ; Lange-Hegermann, Markus ; Frahm, Björn: Designing Robust Biotechnological Processes Regarding Variabilities Using Multi-Objective Optimization Applied to a Biopharmaceutical Seed Train Design. In: Processes Bd. 10. Basel, MDPI AG (2022), Nr. 5
ELSA | DOI
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch, Linda ; Trilling-Haasler, Marc ; Schneider, Jan: Recyclate Transparency, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12006
Jäger, Alina ; Wilhelm, Patrick ; Müller, Ulrich: Vergleich der Behandlungen von trockenem und erntefrischem Oregano mittels Mechanischer Sattdampfentkeimung, 2022
ELSA
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3349
Hernández Rodriguez, Tanja ; Frahm, Björn: Digital Seed Train Twins and Statistical Methods. In: Herwig, C. ; Pörtner, R. ; Möller, J. (Hrsg.): Digital Twins Tools and Concepts for Smart Biomanufacturing, Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology. Bd. 176. Berlin, Heidelberg : Springer, 2021, S. 97–131
ELSA | DOI
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Din 1505-2

Export / Einbettung