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5 Publikationen


2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
Segermann, Jan u. a.: Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie, o. O. 2024.
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11495 | OA
Kruse, Julia u. a.: Methods for Estimating the Detection and Quantification Limits of Key Substances in Beer Maturation with Electronic Noses , in: Sensors 24 (2024), H. 11.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12948
Wenderlein, Jasmin u. a.: Morphology of Starch Particles along the Passage through the Gastrointestinal Tract in Laboratory Mice Fed Extruded and Pelleted Diets, in: Animals 12 (2022), H. 8.
ELSA | DOI
 

2022 | Bericht | ELSA-ID: 8346 | OA
Sietz, Manfred/Siemens, Yvonne: Katalytische Beschleunigung der alkoholischen Gärung durch kristalline Oxidationskatalysatoren auf Basis von Nanogold/ Kieselgel, Lemgo 2022.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12979
Dänicke, Sven u. a.: Description of a bovine model for studying digestive and metabolic effects of a positive energy balance not biased by lactation or gravidity, in: Archives of Animal Nutrition 68 (2014), H. 6,  S. 460–477.
ELSA | DOI
 

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