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5 Publikationen
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
Segermann, J., Luttmann, M., Blome, A., Feldt, S., Sivanesan, S., Holst, C.-A., Lohweg, V., Frahm, B., & Müller, U. (2024). Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11495 |

Kruse, J., Wörner, J., Schneider, J., Dörksen, H., & Pein-Hackelbusch, M. (2024). Methods for Estimating the Detection and Quantification Limits of Key Substances in Beer Maturation with Electronic Noses . Sensors, 24(11), Article 3520. https://doi.org/10.3390/s24113520
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| PubMed | Europe PMC
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12948
Wenderlein, J., Kienzle, E., Straubinger, R. K., Schöl, H., Ulrich, S., & Böswald, L. F. (2022). Morphology of Starch Particles along the Passage through the Gastrointestinal Tract in Laboratory Mice Fed Extruded and Pelleted Diets. Animals, 12(8), Article 952. https://doi.org/10.3390/ani12080952
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2022 | Bericht | ELSA-ID: 8346 |

Sietz, M., & Siemens, Y. (2022). Katalytische Beschleunigung der alkoholischen Gärung durch kristalline Oxidationskatalysatoren auf Basis von Nanogold/ Kieselgel. Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe. https://doi.org/10.25644/n873-rm33
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2014 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12979
Dänicke, S., Meyer, U., Winkler, J., Schulz, K., Ulrich, S., Frahm, J., Kersten, S., Rehage, J., Breves, G., Häußler, S., Sauerwein, H., & Locher, L. (2014). Description of a bovine model for studying digestive and metabolic effects of a positive energy balance not biased by lactation or gravidity. Archives of Animal Nutrition, 68(6), 460–477. https://doi.org/10.1080/1745039x.2014.973243
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