Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1548 Publikationen


2024 | Zeitschrift | ELSA-ID: 11657 | OA
A. Balderrama and D. Arztmann, Eds., Design Strategies, vol. 2023, no. 9. Technische Hochschule Ost-Westfalen Lippe, 2024.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11716 | OA
S. Wittland, Investigation and characterization of the techno functional and sensory properties of allulose in baked goods. 2024.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11807
G. H. Klepp, Digitaler Kraftstoffzwilling, vol. 35. Göttingen: Cuvillier Verlag, 2024, pp. 103–109.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11811
G. H. Klepp, Kopplung von CFD mit datengetriebenen Modellen:  Sorption von Wasserstoff. 2024.
ELSA
 

2024 | Preprint | ELSA-ID: 11850
R. Subramanian and U. Büker, “Study of Contactless Computer Vision-based Road Condition Estimation Methods within the Framework of an Operational Design Domain Monitoring System,” Engineering. MDPI AG. doi: 10.20944/preprints202407.2591.v1.
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
L. Katsch, M. Sokolowsky, and J. Schneider, Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft. 2024.
ELSA
 

2024 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 11861 | OA
U. Nether, K. Herrmann, and G. G. Scharfe, Raum partizipativ entwickeln - Gestaltung der KiTa Ahornallee. Detmold: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2024.
ELSA | Download (ext.)
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
S. Morejon Caraballo, S. V. Fischer, K. Masztalerz, K. Lech, H. Rohm, and S. Struck, “Low moisture texturised protein from sunflower press cake,” International journal of food science & technology, 2024, doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11934
G. H. Klepp, M. Filippi, and G. Langer, Charging and Discharging of Hydrogen Sorption Tanks. Springer, 2024, pp. 480–488. doi: 10.1007/978-3-031-67241-5_43.
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11977
A. N. Shrotri, B. Krause, O. Stübbe, U. Pfeiffer, and S. Preu, Evaluation of Additively Manufactured Axicon Lenses Using a THz-Camera, vol. 2024. Piscataway, NJ: IEEE, 2024. doi: 10.1109/irmmw-thz60956.2024.10697740.
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
A. Gossen et al., FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
L. Katsch, A. Gossen, M. Bator, and J. Schneider, Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing. 2024.
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
J. Tholen, J. Gohe, H. Dörksen, T. Kiesel, and M. Upmann, “Tenderness prediction for beef using novel datea analysis methods based on system dynamic and acoustic signals,” Food Physics, no. 1, Art. no. 100017, 2024, doi: 10.1016/j.foodp.2024.100017.
ELSA | DOI
 

2024 | Patent | ELSA-ID: 11985 | OA
O. Bast, F. C. Bollhöfer, L. Franzen, M. Knoop, and J. Üpping, “Verfahren zur Temperaturprognose und/oder Wärmebedarfsprognose eines Gebäudes und Wärmepumpe.” 2024.
ELSA | Download (ext.)
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
S. Struck, Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
S. Morejón Caraballo, S. Trültzsch, H. Rohm, and S. Struck, Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
S. Morejón Caraballo, H. Rohm, and S. Struck, Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
D. Sert Tuncer, S. Struck, and H. Rohm, A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
A. Gossen, L. Katsch, M. Zimmer, M. Bator, V. Lohweg, and J. Schneider, FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
L. Katsch, M. Trilling-Haasler, M. Pein-Hackelbusch, and J. Schneider, PETauthent – Authentication of PET recyclate for food packaging using data-intensive sensors and machine learning methods. 2024.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP1700

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: IEEE

Export / Einbettung