Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1548 Publikationen
2024 | Zeitschrift | ELSA-ID: 11657 |

Design Strategies. (2024). In A. Balderrama & D. Arztmann (Eds.), Sustainable facades ::: summer semester report (Vol. 2023, Issue 9). Technische Hochschule Ost-Westfalen Lippe.
ELSA
| Dateien verfügbar
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11716 |

Wittland, S. (2024). Investigation and characterization of the techno functional and sensory properties of allulose in baked goods. Anuga FoodTec, Köln.
ELSA
| Dateien verfügbar
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11807
Klepp, G. H. (2024). Digitaler Kraftstoffzwilling. In A. Munack, J. Krahl, J. Bünger, & P. Eilts (Eds.), Kraftstoffe Für Die Mobilität Von Morgen : 6. Tagung der Fuels Joint Research Group Am 13. und 14. Juni 2024 in Berlin (Vol. 35, pp. 103–109). Cuvillier Verlag.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11811
Klepp, G. H. (2024). Kopplung von CFD mit datengetriebenen Modellen: Sorption von Wasserstoff. NAFEMS DACH 2024 (Konferenz für Berechnung & Simulation im Engineering), Bamberg.
ELSA
2024 | Preprint | ELSA-ID: 11850
Subramanian, R., & Büker, U. (n.d.). Study of Contactless Computer Vision-based Road Condition Estimation Methods within the Framework of an Operational Design Domain Monitoring System. In Engineering. MDPI AG. https://doi.org/10.20944/preprints202407.2591.v1
ELSA
| DOI
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, L., Sokolowsky, M., & Schneider, J. (2024). Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft. 52. Deutsche Lebensmittelchemietage, Freising.
ELSA
2024 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 11861 |

Nether, U., Herrmann, K., & Scharfe, G. G. (2024). Raum partizipativ entwickeln - Gestaltung der KiTa Ahornallee. Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, S., Fischer, S. V., Masztalerz, K., Lech, K., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International Journal of Food Science & Technology. https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11934
Klepp, G. H., Filippi, M., & Langer, G. (2024). Charging and Discharging of Hydrogen Sorption Tanks. In A. C. Benin, R. Bennacer, A. A. Mohamad, P. Ocłoń, S.-H. Suh, & J. Taler (Eds.), Advances in Computational Heat and Mass Transfer : Proceedings of the 14th International Conference on Computational Heat and Mass Transfer (ICCHMT 2023), 4-8 September, 2023, Düsseldorf, Germany, Volume 1 (pp. 480–488). Springer. https://doi.org/10.1007/978-3-031-67241-5_43
ELSA
| DOI
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11977
Shrotri, A. N., Krause, B., Stübbe, O., Pfeiffer, U., & Preu, S. (2024). Evaluation of Additively Manufactured Axicon Lenses Using a THz-Camera. In 2024 49th International Conference on Infrared, Millimeter, and Terahertz Waves (IRMMW-THz) (Vol. 2024). IEEE. https://doi.org/10.1109/irmmw-thz60956.2024.10697740
ELSA
| DOI
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, A., Katsch, L., Meyer, M. I., Zimmer, M., Bator, M., Darvishi, M., Holst, C.-A., Lohweg, V., & Schneider, J. (2024). FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie, Lemgo.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, L., Gossen, A., Bator, M., & Schneider, J. (2024). Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing. 38th EFFoST International Conference, Bruges.
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
Tholen, J., Gohe, J., Dörksen, H., Kiesel, T., & Upmann, M. (2024). Tenderness prediction for beef using novel datea analysis methods based on system dynamic and acoustic signals. Food Physics, 1, Article 100017. https://doi.org/10.1016/j.foodp.2024.100017
ELSA
| DOI
2024 | Patent | ELSA-ID: 11985 |

Bast, O., Bollhöfer, F. C., Franzen, L., Knoop, M., & Üpping, J. (2024). Verfahren zur Temperaturprognose und/oder Wärmebedarfsprognose eines Gebäudes und Wärmepumpe.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, S. (2024). Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, S., Trültzsch, S., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, S., Rohm, H., & Struck, S. (2024). Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation. 10. GDL Kongress Lebensmitteltechnologie 2024, Lemgo.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, D., Struck, S., & Rohm, H. (2024). A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate. 3rd NIZO Plant Protein Functionality Conference, Apeldoorn, NL.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, A., Katsch, L., Zimmer, M., Bator, M., Lohweg, V., & Schneider, J. (2024). FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients. Anuga FoodTec , Köln.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, L., Trilling-Haasler, M., Pein-Hackelbusch, M., & Schneider, J. (2024). PETauthent – Authentication of PET recyclate for food packaging using data-intensive sensors and machine learning methods. Anuga FoodTec , Köln.
ELSA