Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1548 Publikationen
2024 | Zeitschrift | ELSA-ID: 11657 |

Balderrama A, Arztmann D, eds. Design Strategies. Vol 2023. Technische Hochschule Ost-Westfalen Lippe; 2024.
ELSA
| Dateien verfügbar
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11716 |

Wittland S. Investigation and Characterization of the Techno Functional and Sensory Properties of Allulose in Baked Goods.; 2024.
ELSA
| Dateien verfügbar
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11807
Klepp GH. Digitaler Kraftstoffzwilling. Vol 35. (Munack A, Krahl J, Bünger J, Eilts P, eds.). Cuvillier Verlag; 2024:103-109.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11811
Klepp GH. Kopplung von CFD mit datengetriebenen Modellen: Sorption von Wasserstoff.; 2024.
ELSA
2024 | Preprint | ELSA-ID: 11850
Subramanian R, Büker U. Study of Contactless Computer Vision-based Road Condition Estimation Methods within the Framework of an Operational Design Domain Monitoring System. Engineering. doi:10.20944/preprints202407.2591.v1
ELSA
| DOI
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch L, Sokolowsky M, Schneider J. Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft.; 2024.
ELSA
2024 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 11861 |

Nether U, Herrmann K, Scharfe GG. Raum partizipativ entwickeln - Gestaltung der KiTa Ahornallee. Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe; 2024.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo S, Fischer SV, Masztalerz K, Lech K, Rohm H, Struck S. Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International journal of food science & technology. Published online 2024. doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11934
Klepp GH, Filippi M, Langer G. Charging and Discharging of Hydrogen Sorption Tanks. (Benin AC, Bennacer R, Mohamad AA, Ocłoń P, Suh SH, Taler J, eds.). Springer; 2024:480-488. doi:10.1007/978-3-031-67241-5_43
ELSA
| DOI
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11977
Shrotri AN, Krause B, Stübbe O, Pfeiffer U, Preu S. Evaluation of Additively Manufactured Axicon Lenses Using a THz-Camera. Vol 2024. IEEE; 2024. doi:10.1109/irmmw-thz60956.2024.10697740
ELSA
| DOI
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen A, Katsch L, Meyer MI, et al. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene Dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.; 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch L, Gossen A, Bator M, Schneider J. Shelf Life Prediction of Beverage Bases with Multivariate Accelerated Shelf Life Testing.; 2024.
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
Tholen J, Gohe J, Dörksen H, Kiesel T, Upmann M. Tenderness prediction for beef using novel datea analysis methods based on system dynamic and acoustic signals. Food Physics. 2024;(1). doi:10.1016/j.foodp.2024.100017
ELSA
| DOI
2024 | Patent | ELSA-ID: 11985 |

Bast O, Bollhöfer FC, Franzen L, Knoop M, Üpping J. Verfahren zur Temperaturprognose und/oder Wärmebedarfsprognose eines Gebäudes und Wärmepumpe. Published online 2024.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck S. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre.; 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo S, Trültzsch S, Rohm H, Struck S. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung.; 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo S, Rohm H, Struck S. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation.; 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer D, Struck S, Rohm H. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate.; 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen A, Katsch L, Zimmer M, Bator M, Lohweg V, Schneider J. FoodLifeTimeTracking: Use of Multimodal Information Fusion for the Realisation of a Monitoring Device and a Life Cycle Simulator for the Investigation and Quantification of Quality-Determining Parameters and the Shelf Life of Food and Its Ingredients.; 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch L, Trilling-Haasler M, Pein-Hackelbusch M, Schneider J. PETauthent – Authentication of PET Recyclate for Food Packaging Using Data-Intensive Sensors and Machine Learning Methods.; 2024.
ELSA