Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1162 Publikationen
2019 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2400
Ifrim GA, Titica M, Deppe S, Frahm B, Barbu M, Caraman S. Multivariable Control Strategy for the Photosynthetic Cultures of Microalgae. IEEE; 2019. doi:10.1109/icstcc.2019.8886109
ELSA
| DOI
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 |

Hoffarth MP, Broeker T, Schneider J. Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis. Fermentation. 2019;5(3). doi:10.3390/fermentation5030056
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6159
Müller U, Blome A, Meyer A. Von I4.0 zu LM4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und Mitwirkung von LM-Technologen. In: ; 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
Sürmeli BG, Weishaupt I, Schwarzer K, Schneider J. Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage. In: ; 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider J, Regtmeier J, Conradi F, Wefing P. Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik. In: ; 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider J, Conradi F, Wefing P, Weishaupt I, Zimmer M, Schwarzer K. Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? In: ; 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider J, Zimmer M, Weishaupt I, Schattenberg B, Conradi F, Schwarzer K. Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . In: ; 2019.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12971
Jagels A, Lindemann V, Ulrich S, et al. Exploring Secondary Metabolite Profiles of Stachybotrys spp. by LC-MS/MS. Toxins. 2019;11(3). doi:10.3390/toxins11030133
ELSA
| DOI
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Hernández Rodriguez T, Krull S, Hass VC, Möller J, Pörtner R, Frahm B. Model-Assisted Cell Culture Control – Unstructured, Unsegregated Models as a Key Element for Adaptive Seed Train and Fed-Batch Optimization. Vol 112. BioMed Central; 2018:P175. doi:10.1186/s12919-018-0097-x
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz G, Repka M, Thipsay P. Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules. In: ; 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz G, Daniels R, Kamke D. Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size. In: ; 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz G, Schlebach S, Kamke D. Fluid bed drying – Characterization by DoE. In: ; 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner R, Möller J, Frahm B, Hass VC. Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes.; 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller J, Kuchemüller KB, Freiberger F, et al. Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies.; 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez T, Möller J, Kuchemüller KB, et al. Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses.; 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2640
Upmann M, Lautenschläger R. Kochpökelwaren und Salami aus dem Fleisch vom Bruderhahn. In: ; 2018.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2641
Fechner T, Röser A, Upmann M. Stolpersteine beim histologischen Knochenpartikelnachweis. In: ; 2018.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2642
Upmann M, Tobey A. Verarbeitungsfleisch vom Putenhals - geeignet für Produkte der Spitzenqualität? In: ; 2018.
ELSA