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1178 Publikationen
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2660
Beneke, B. u. a.: Proteinzusätze – histologisches Erscheinungsbild und rechtliche Aspekte, in: Fleischwirtschaft 99 (2019), H. 8, S. 76–86.
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2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2662
Upmann, Matthias: Histologische Untersuchung von Fleisch und Wurstwaren - Möglichkeiten und Grenzen, in: o. Hg.: o. O. 2019.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2663
Beneke, B./Schwarzkopf, C./Upmann, Matthias: Proteinhaltige Zusätze detektieren, in: Fleischwirtschaft 99 (2019), H. 7, S. 86–95.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2664
Upmann, Matthias/Lautenschläger, Ralf: LAFF e.V. – fördert Wissenserwerb und Wissenstransfer, in: Der Lebensmittelkontrolleur 3 (2019), S. 10–11.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2666
Upmann, Matthias/Weyland, Gerd (2019): Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil, in: Fleischwirtschaft 99 (10), S. 42–45.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2667
Upmann, Matthias/Weyland, Gerd (2019): Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 2. Teil, in: Fleischwirtschaft 99 (11), S. 60–62.
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2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2668
Upmann, Matthias: Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen. , in: o. Hg.: o. O. 2019.
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2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6159
Müller, Ulrich/Blome, André/Meyer, A.: Von I4.0 zu LM4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und Mitwirkung von LM-Technologen, in: o. Hg.: o. O. 2019.
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2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2956
Möller, J. et. al. (2019): Workflow for model-assisted design and scale-up of biopharmaceutical production processes.
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2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2957
Möller, J. et. al. (2019): Model-Assisted Design of Experiments.
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2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2958
Ifrim, George Adrian et. al. (2019): Novel control strategy for microalgae in photobioreactor.
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2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3000
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2019): Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating.
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2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3001
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2019): Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating.
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2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3002
Möller, J. et. al. (2019): Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox.
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2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3003
Deppe, S. et. al. (2019): Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation.
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2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3004
Ifrim, George Adrian et. al. (2019): Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production.
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2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3005
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2019): Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating.
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2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3006
Ifrim, George Adrian et. al. (2019): Multivariable control strategy for the photosynthetic cultures of microalgae.
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2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12973
Dorn-In, Samart u. a.: Development of a multiplex qPCR for the species identification of Clostridium estertheticum, C. frigoriphilum, C. bowmanii and C. tagluense-like from blown pack spoilage (BPS) meats and from wild boars, in: International Journal of Food Microbiology 286 (2018), S. 162–169.
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2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12974
Esteban‐Cuesta, Irene u. a.: Endogenous microbial contamination of melons (Cucumis melo) from international trade: an underestimated risk for the consumer?, in: Journal of the science of food and agriculture : incorporating Agri-Biotech 98 (2018), H. 13, S. 5074–5081.
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| DOI