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1162 Publikationen
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 |

M. P. Hoffarth, T. Broeker, and J. Schneider, “Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis,” Fermentation, vol. 5, no. 3, Art. no. 56, 2019, doi: 10.3390/fermentation5030056.
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2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6159
U. Müller, A. Blome, and A. Meyer, “Von I4.0 zu LM4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und Mitwirkung von LM-Technologen,” presented at the HS Trier, Lemgo, 2019.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
B. G. Sürmeli, I. Weishaupt, K. Schwarzer, and J. Schneider, “Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage,” presented at the Euroanalysis 2019 – Europe’s Analytical Chemistry Meeting, 2019.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
J. Schneider, J. Regtmeier, F. Conradi, and P. Wefing, “Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik,” presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld, 2019.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
J. Schneider, F. Conradi, P. Wefing, I. Weishaupt, M. Zimmer, and K. Schwarzer, “Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen?,” presented at the Montagsreihe des IWD, Cafe Vielfalt, Lemgo, 2019.
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
J. Schneider, M. Zimmer, I. Weishaupt, B. Schattenberg, F. Conradi, and K. Schwarzer, “Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? ,” presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld, 2019.
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2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12971
A. Jagels et al., “Exploring Secondary Metabolite Profiles of Stachybotrys spp. by LC-MS/MS,” Toxins, vol. 11, no. 3, Art. no. 133, 2019, doi: 10.3390/toxins11030133.
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2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
T. Hernández Rodriguez, S. Krull, V. C. Hass, J. Möller, R. Pörtner, and B. Frahm, Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization, vol. 112. BioMed Central, 2018, p. P175.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
G. Kutz, M. Repka, and P. Thipsay, “Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules,” presented at the 11th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology, Granada (Spanien), 2018.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
G. Kutz, R. Daniels, and D. Kamke, “Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size,” presented at the 11th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology, Granada (Spanien), 2018.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
G. Kutz, S. Schlebach, and D. Kamke, “Fluid bed drying – Characterization by DoE,” presented at the 11th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology, Granada (Spanien), 2018.
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2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
R. Pörtner, J. Möller, B. Frahm, and V. C. Hass, Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes. 2018.
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2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
J. Möller et al., Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies. 2018.
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2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
T. Hernández Rodriguez et al., Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses. 2018.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2639
M. Upmann, “Das Schwein als Lebensmittel,” presented at the 17. Konferenz zjm DLG-Forum Spitzenbetriebe Schwein, Fulda, 2018.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2640
M. Upmann and R. Lautenschläger, “Kochpökelwaren und Salami aus dem Fleisch vom Bruderhahn,” presented at the Workshop „Marktpotential für Produkte aus Hahnenfleisch der Legehybrid- und Zweinutzungslinien aus Sicht der Geflügelfleischverarbeiter, Soest, 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2641
T. Fechner, A. Röser, and M. Upmann, “Stolpersteine beim histologischen Knochenpartikelnachweis,” presented at the 59. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes “Lebensmittelsicherheit,” Garmisch-Partenkirchen , 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2642
M. Upmann and A. Tobey, “Verarbeitungsfleisch vom Putenhals - geeignet für Produkte der Spitzenqualität?,” presented at the 59. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes “Lebensmittelsicherheit,” Garmisch-Partenkirchen, 2018.
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