Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1162 Publikationen
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 |

Hoffarth, Marc Philippe ; Broeker, Timo ; Schneider, Jan: Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis. In: Fermentation Bd. 5, MDPI (2019), Nr. 3
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6159
Müller, Ulrich ; Blome, André ; Meyer, A.: Von I4.0 zu LM4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und Mitwirkung von LM-Technologen. In: , 2019
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
Sürmeli, Baris Gün ; Weishaupt, Imke ; Schwarzer, Knut ; Schneider, Jan: Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage. In: , 2019
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, Jan ; Regtmeier, J. ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick: Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik. In: , 2019
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Weishaupt, Imke ; Zimmer, Manuel ; Schwarzer, Knut: Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? In: , 2019
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, Jan ; Zimmer, Manuel ; Weishaupt, Imke ; Schattenberg, Britta ; Conradi, Florian ; Schwarzer, Knut: Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . In: , 2019
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12971
Jagels, Annika ; Lindemann, Viktoria ; Ulrich, Sebastian ; Gottschalk, Christoph ; Cramer, Benedikt ; Hübner, Florian ; Gareis, Manfred ; Humpf, Hans-Ulrich: Exploring Secondary Metabolite Profiles of Stachybotrys spp. by LC-MS/MS. In: Toxins Bd. 11. Basel, MDPI (2019), Nr. 3
ELSA
| DOI
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Hernández Rodriguez, Tanja ; Krull, Susan ; Hass, Volker C. ; Möller, Johannes ; Pörtner, Ralf ; Frahm, Björn: Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization. Bd. 112 : BioMed Central, 2018
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz, Gerd ; Repka, M. ; Thipsay, P.: Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz, Gerd ; Daniels, R. ; Kamke, Dominic: Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz, Gerd ; Schlebach, Simon ; Kamke, Dominic: Fluid bed drying – Characterization by DoE. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner, R. ; Möller, J. ; Frahm, Björn ; Hass, V. C.: Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes, 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Freiberger, F. ; Levermann, P. ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Frahm, Björn ; Hass, V. C. ; Pörtner, R.: Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies, 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez, Tanja ; Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Freiberger, F. ; Levermann, P. ; Hass, V. C. ; Frahm, Björn ; Pörtner, R.: Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses, 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2639
Upmann, Matthias: Das Schwein als Lebensmittel. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2640
Upmann, Matthias ; Lautenschläger, Ralf: Kochpökelwaren und Salami aus dem Fleisch vom Bruderhahn. In: , 2018
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2641
Fechner, T. ; Röser, Anja ; Upmann, Matthias: Stolpersteine beim histologischen Knochenpartikelnachweis. In: , 2018
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2642
Upmann, Matthias ; Tobey, A.: Verarbeitungsfleisch vom Putenhals - geeignet für Produkte der Spitzenqualität? In: , 2018
ELSA