Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1185 Publikationen
2013 | Monographie | ELSA-ID: 5496
Ingredients, Morphology and Color Changes of Herbal Drugs and Spices after Mechanical Saturated Steam Decontamination
H. Lange, Ingredients, Morphology and Color Changes of Herbal Drugs and Spices after Mechanical Saturated Steam Decontamination, Julius-Kühn-Institut, Quedlinburg, 2013.
ELSA
H. Lange, Ingredients, Morphology and Color Changes of Herbal Drugs and Spices after Mechanical Saturated Steam Decontamination, Julius-Kühn-Institut, Quedlinburg, 2013.
2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5497
Mechanische Sattdampfentkeimung von Medizinaldrogen mit unterschiedlichen Oberflächeneigenschaften
K. Schwarzer, A. Dammann_, H. Lange, H. Krüger, U. Müller, Z. Arznei- und Gewürzpflanzen 18 (2013) S. 111-118.
ELSA
K. Schwarzer, A. Dammann_, H. Lange, H. Krüger, U. Müller, Z. Arznei- und Gewürzpflanzen 18 (2013) S. 111-118.
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5498
Kochsalz-Reduktion bei Rohwürsten – Grenzen und Möglichkeiten
A. Stiebing, in: 2013.
ELSA
A. Stiebing, in: 2013.
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5499
Mikrobiologie-Datenbank Lemgo – D- und z-Werte Lebensmittel-relevanter Mikroorganismen oder ‚Die Lemgo D- and z-value Database for Food‘ (LDzBase)“
U. Müller, in: 2013.
ELSA
U. Müller, in: 2013.
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5500
Gentle Beverage Pasteurisation
J. Schneider, K. Schwarzer, A. Dammann_, U. Müller, in: 2013.
ELSA
J. Schneider, K. Schwarzer, A. Dammann_, U. Müller, in: 2013.
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5501
Nährwertveränderte Brühwürste - Einfluss von Zutaten und Zusatzstoffen auf die funktionellen Eigenschaften
A. Stiebing, in: 2013.
ELSA
A. Stiebing, in: 2013.
2013 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2817 |
Seed train optimization for suspension cell culture
T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, B. Frahm, Seed Train Optimization for Suspension Cell Culture, BioMed Central , 2013.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, B. Frahm, Seed Train Optimization for Suspension Cell Culture, BioMed Central , 2013.
2013 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2818 |
Model-based design of the first steps of a seed train for cell culture processes
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Based Design of the First Steps of a Seed Train for Cell Culture Processes, BioMed Central, 2013.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Based Design of the First Steps of a Seed Train for Cell Culture Processes, BioMed Central, 2013.
2013 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2980
Modellgestützte Auslegung der ersten Schritte eines Seed-Trains für Zellkulturprozesse
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, R. Pörtner, Modellgestützte Auslegung der ersten Schritte eines Seed-Trains für Zellkulturprozesse, 2013.
ELSA
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, R. Pörtner, Modellgestützte Auslegung der ersten Schritte eines Seed-Trains für Zellkulturprozesse, 2013.
2013 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2981
Model-based design of the first steps of a seed train for cell culture processes
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Based Design of the First Steps of a Seed Train for Cell Culture Processes, 2013.
ELSA
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Based Design of the First Steps of a Seed Train for Cell Culture Processes, 2013.
2013 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2982
Disposable Algenkultivierung für hochpreisige Produkte mittels LED-Rundumbeleuchtung direkt auf den Bags
T. Hahne, B. Schwarze, J. Moschinski, A. Kuttig, M. Kramer, B. Frahm, Disposable Algenkultivierung für hochpreisige Produkte mittels LED-Rundumbeleuchtung direkt auf den Bags, 2013.
ELSA
T. Hahne, B. Schwarze, J. Moschinski, A. Kuttig, M. Kramer, B. Frahm, Disposable Algenkultivierung für hochpreisige Produkte mittels LED-Rundumbeleuchtung direkt auf den Bags, 2013.
2013 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2983
Seed train optimization for suspension cell culture
T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, B. Frahm, Seed Train Optimization for Suspension Cell Culture, 2013.
ELSA
T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, B. Frahm, Seed Train Optimization for Suspension Cell Culture, 2013.
2013 | Patent | ELSA-ID: 3411
Hygieneanforderungen an die Herstellung und aseptische Abfüllung von Getränken - Grundlagen und Auslegungskriterien
J. Schneider, (2013).
ELSA
J. Schneider, (2013).
2013 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 10214
Seed Train Optimization for Cell Culture
B. Frahm, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, 3rd ed., Humana Press, Totowa, NJ, 2013, pp. 355–367.
ELSA
| DOI
B. Frahm, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, 3rd ed., Humana Press, Totowa, NJ, 2013, pp. 355–367.
2012 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12041
Investigation of Film Coating Processes in an Innojet Air Coater (IAC 025) using two Coating Formulations
D. Kamke, A. Bennyassine, G. Kutz, S. Meier, Investigation of Film Coating Processes in an Innojet Air Coater (IAC 025) Using Two Coating Formulations, 2012.
ELSA
D. Kamke, A. Bennyassine, G. Kutz, S. Meier, Investigation of Film Coating Processes in an Innojet Air Coater (IAC 025) Using Two Coating Formulations, 2012.
2012 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12044
Continuous In-Line Particle Sizing during High-Shear Granulation for Process Control
T. Kellner, D. Kamke, G. Kutz, S. Dietrich , Continuous In-Line Particle Sizing during High-Shear Granulation for Process Control, 2012.
ELSA
T. Kellner, D. Kamke, G. Kutz, S. Dietrich , Continuous In-Line Particle Sizing during High-Shear Granulation for Process Control, 2012.
2012 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12045
Cosmetic formulations workshop
G. Kutz, Cosmetic Formulations Workshop, 2012.
ELSA
G. Kutz, Cosmetic Formulations Workshop, 2012.
2012 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6172
The Way to gentle pasteurisation of beer and beverages
J. Schneider, A. Dammann_, K. Schwarzer, U. Müller, in: 2012.
ELSA
J. Schneider, A. Dammann_, K. Schwarzer, U. Müller, in: 2012.