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1175 Publikationen
2007 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2814
Optimisation of Time-space-yield for Hybridoma fed-batch Cultures with an Adaptive Olfo-controller
R. Pörtner, B. Frahm, P. Lane, A. Munack, K. Kühn, V.C. Hass, Optimisation of Time-Space-Yield for Hybridoma Fed-Batch Cultures with an Adaptive Olfo-Controller, Springer, Dordrecht, 2007.
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R. Pörtner, B. Frahm, P. Lane, A. Munack, K. Kühn, V.C. Hass, Optimisation of Time-Space-Yield for Hybridoma Fed-Batch Cultures with an Adaptive Olfo-Controller, Springer, Dordrecht, 2007.
2007 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2830
Extraktion mit Mesophasen -Auswahl von geeigneten Emulgatoren zur Phytostoffgewinnung
U. Müller, V. Jordan, C. Triantafillaki, Chemie-Ingenieur-Technik 79 (2007) 1363.
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U. Müller, V. Jordan, C. Triantafillaki, Chemie-Ingenieur-Technik 79 (2007) 1363.
2007 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2834
Decontamination of spices by combining mechanical and thermal effects - an alternative approach for quality retention
U. Müller, S. Hein, M. Lilie, P. Wilhelm, International Journal of Food Science and Technology 42 (2007) 190–193.
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| DOI
U. Müller, S. Hein, M. Lilie, P. Wilhelm, International Journal of Food Science and Technology 42 (2007) 190–193.
2007 | Patent | ELSA-ID: 2870 |

Procedure for gassing of liquid for cell cultures, comprises exchanging of gas over immersed membrane surfaces and controlling the gassing rate change of the gas concentration and/or pressure of the gas or gas mixture or gas component
H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, R. Rose, (2007).
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H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, R. Rose, (2007).
2007 | Patent | ELSA-ID: 2871
Verfahren und Vorrichtung zur Be- und Entgasung von Flüssigkeiten, insbesondere in der Biotechnologie und speziell von Zellkulturen
H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, M. Poggel, R. Rose, S. Schmidt, (2007).
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H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, M. Poggel, R. Rose, S. Schmidt, (2007).
2007 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2909
Die dynamische Membranbegasung – ein Ansatz zur Intensivierung der Sauerstoffversorgung tierischer Zellkulturen
H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, Die dynamische Membranbegasung – ein Ansatz zur Intensivierung der Sauerstoffversorgung tierischer Zellkulturen, 2007.
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H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, Die dynamische Membranbegasung – ein Ansatz zur Intensivierung der Sauerstoffversorgung tierischer Zellkulturen, 2007.
2007 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2910
Die dynamische Membranbegasung – ein Ansatz zur Intensivierung der Sauerstoffversorgung tierischer Zellkulturen
H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, Die dynamische Membranbegasung – ein Ansatz zur Intensivierung der Sauerstoffversorgung tierischer Zellkulturen, 2007.
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H. Brod, B. Frahm, J. Kauling, Die dynamische Membranbegasung – ein Ansatz zur Intensivierung der Sauerstoffversorgung tierischer Zellkulturen, 2007.
2007 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2967
High cell density bioreactor cultivation by Dynamic Membrane Aeration (DMA)
B. Frahm, S. Kirchner, R. Rose, M. Jenne, J. Kauling, H. Brod, K. Jöris, M. Wischniewski, U. Langer, B. Bödeker, High Cell Density Bioreactor Cultivation by Dynamic Membrane Aeration (DMA), 2007.
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B. Frahm, S. Kirchner, R. Rose, M. Jenne, J. Kauling, H. Brod, K. Jöris, M. Wischniewski, U. Langer, B. Bödeker, High Cell Density Bioreactor Cultivation by Dynamic Membrane Aeration (DMA), 2007.
2007 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3529 |

Determination of oxygen ingress and carbon dioxide loss through plastic bottles using permeation simulation with hydrogen
J. Schneider, M. Orzinski, W. Hunger, BrewingScience 60 (2007) 55–59.
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J. Schneider, M. Orzinski, W. Hunger, BrewingScience 60 (2007) 55–59.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3992
Emulsification by rotor/stator- and rotor/systems
G. Kutz, in: 2007.
ELSA
G. Kutz, in: 2007.
2007 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3995
Einführung
G. Kutz, A. Wolff, in: G. Kutz, A. Wolff (Eds.), Pharmazeutische Produkte und Verfahren, WILEY-VCH, Weinheim, 2007, pp. 1–4.
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G. Kutz, A. Wolff, in: G. Kutz, A. Wolff (Eds.), Pharmazeutische Produkte und Verfahren, WILEY-VCH, Weinheim, 2007, pp. 1–4.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4034
Skin care formulations - from scratch to current applications
G. Kutz, in: 2007.
ELSA
G. Kutz, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4037
Qualification of a packaging line for cylindrical containers and blister packs
A. Bödeker, H. Bensmann, G. Kutz, in: 2007.
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A. Bödeker, H. Bensmann, G. Kutz, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4038
Formulierungskonzepte für Emulsionen - ausgewählte Beispiele
G. Kutz, in: 2007.
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G. Kutz, in: 2007.
2007 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9446
Rund 1.200 Besucher. Ein Bericht von der ProcessNet-Jahrestagung 2007 in Aachen.
P. Wilhelm, Lebensmitteltechnik (2007) 30–31.
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P. Wilhelm, Lebensmitteltechnik (2007) 30–31.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12059
Comparative studies on emulsion preparation using different processing facilities
G. Kutz, C. Bruns, V. Salzmann, Comparative Studies on Emulsion Preparation Using Different Processing Facilities, 2006.
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G. Kutz, C. Bruns, V. Salzmann, Comparative Studies on Emulsion Preparation Using Different Processing Facilities, 2006.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters
G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, S. Hening, Current Food Ingredients in Cosmetic Formulations and Their Effects on Relevant Skin Parameters, 2006.
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G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, S. Hening, Current Food Ingredients in Cosmetic Formulations and Their Effects on Relevant Skin Parameters, 2006.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance
G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, M. Enga, Current Ingredients in Semi-Solid Formulations and Their Effects on Skin Hydration, Transepidermal Water Loss and Water Resistance, 2006.
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G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, M. Enga, Current Ingredients in Semi-Solid Formulations and Their Effects on Skin Hydration, Transepidermal Water Loss and Water Resistance, 2006.
2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
Galenical Characterisation of Skin Care Products
G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products, 2006.
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G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products, 2006.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12065
Comparative studies on processing facilities with special regard to the new Co-Twister System
G. Kutz, V. Salzmann, C. Bruns, A. Lewandrowski, Comparative Studies on Processing Facilities with Special Regard to the New Co-Twister System , 2006.
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G. Kutz, V. Salzmann, C. Bruns, A. Lewandrowski, Comparative Studies on Processing Facilities with Special Regard to the New Co-Twister System , 2006.