Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1175 Publikationen
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6113
Extraktion von kosmetisch interessanten Wirkstoffen aus Pflanzen mittels Mesophasen
C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
ELSA
C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6114
Haftkraftuntersuchungen an bakteriellen.Sporen von Bacillus spp. in Luft und Wasser mittels Rasterkraftmikroskopie (AFM)
M. Lilie, U. Müller, V. Walhorn, R. Ross, D. Anselmetti, K. Friehs, E. Flaschel, in: 2007.
ELSA
M. Lilie, U. Müller, V. Walhorn, R. Ross, D. Anselmetti, K. Friehs, E. Flaschel, in: 2007.
2007 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6115
Extraktion mit Mesophasen – Auswahl von geeigneten Emulgatoren zur Phytostoffgewinnung
C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
ELSA
C. Triantafillaki, U. Müller, V. Jordan, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6116
Extraktion mit Mesophasen – Auswahl geeigneter Emulgatoren zur Phytostoffgewinnung
U. Müller, C. Triantafillaki, V. Jordan, in: 2007.
ELSA
U. Müller, C. Triantafillaki, V. Jordan, in: 2007.
2007 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6117
Entkeimungsverfahren fester Substanzen – Eine kurze Übersicht
U. Müller, in: 2007.
ELSA
U. Müller, in: 2007.
2006 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4134
Modern formulation concepts with actual raw materials
G. Kutz, in: 2006.
ELSA
G. Kutz, in: 2006.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3409
Study on the Membrane Filtration of Mash with Particular Respect to the Qualityof Wort and Beer
J. Schneider, M. Krottenthaler, W. Beck, H. Weisser, Journal of the Institute of Brewing 111 (2006) 380–387.
ELSA
J. Schneider, M. Krottenthaler, W. Beck, H. Weisser, Journal of the Institute of Brewing 111 (2006) 380–387.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3410
Monolayer-Barriere-Blend-PET-Flaschen : Untersuchung zur Eignung für die Bierabfüllung
J. Schneider, M. Orzinski, F.W. Embs, K. Fritsch, I. Weber, Brauindustrie (2006) 50–57.
ELSA
J. Schneider, M. Orzinski, F.W. Embs, K. Fritsch, I. Weber, Brauindustrie (2006) 50–57.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3445
Effect of additives on chemical and tribological glass corrosion in washing of glass bottles
J. Schneider, G. Schröder, Y. Kerwitz, I. Weber, M. Orzinski, Brauwelt International (2006) 218–222.
ELSA
J. Schneider, G. Schröder, Y. Kerwitz, I. Weber, M. Orzinski, Brauwelt International (2006) 218–222.
2006 | Zeitungsartikel | ELSA-ID: 3520
Bier aus einer Plastikflasche? : Das Interwiev mit Prof. Dr. Jan Schneider, Getränketechnologe an der Fachhochschule
J. Schneider, Lippische Landeszeitung (2006).
ELSA
J. Schneider, Lippische Landeszeitung (2006).
2006 | Monographie | ELSA-ID: 3534
Kälteanlagen in der Brau- und Malzindustrie
J. Schneider, H.-J. Manger, Kälteanlagen in Der Brau- Und Malzindustrie, 1., VLB, Berlin, 2006.
ELSA
J. Schneider, H.-J. Manger, Kälteanlagen in Der Brau- Und Malzindustrie, 1., VLB, Berlin, 2006.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3535
Pasteurisation kohlensäurehaltiger Erfrischungsgetränke in PET-Flaschen
J. Schneider, A. Kasprzyk, R. Pahl, M. Orzinski, Brauwelt (2006) 1382–1388.
ELSA
J. Schneider, A. Kasprzyk, R. Pahl, M. Orzinski, Brauwelt (2006) 1382–1388.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3536
Privatbrauerei Iserlohn - Neuverrohrung eines Gärkellers bei laufendem Betrieb : Gesteigerter Automatisierungsgrad
J. Schneider, A.-H. Böttrich, M. Petreck, T. Lange, H. Wittmann, Brauwelt 146 (2006) 1499–1500.
ELSA
J. Schneider, A.-H. Böttrich, M. Petreck, T. Lange, H. Wittmann, Brauwelt 146 (2006) 1499–1500.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2734
Parenteral and enteral metabolism of anaplerotic triheptanoin in normal rats
R.P. Kinman, T. Kasumov, K.A. Jobbins, K.R. Thomas, J.E. Adams, L.N. Brunengraber, G. Kutz, W.-U. Brewer, C.R. Roe, H. Brunengraber, American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism 291 (2006) E860–E868.
ELSA
| DOI
| PubMed | Europe PMC
R.P. Kinman, T. Kasumov, K.A. Jobbins, K.R. Thomas, J.E. Adams, L.N. Brunengraber, G. Kutz, W.-U. Brewer, C.R. Roe, H. Brunengraber, American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism 291 (2006) E860–E868.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2832
Anwendung der Flash-Verdampfung zur Entkeimung pflanzlicher Materialien
U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, Chemie-Ingenieur-Technik 78 (2006) 1243–1244.
ELSA
| DOI
U. Müller, M. Lilie, P. Wilhelm, Chemie-Ingenieur-Technik 78 (2006) 1243–1244.
2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2833
Schonende Keimzahlreduktion bei Kamillenblüten (Chamomilla recutica (L.) Rauschert)
U. Müller, T. Rumke, P. Wilhelm, M. Lilie, Zeitschrift für Arznei- und Gewürzpflanzen 11 (2006) 142–144.
ELSA
U. Müller, T. Rumke, P. Wilhelm, M. Lilie, Zeitschrift für Arznei- und Gewürzpflanzen 11 (2006) 142–144.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12059
Comparative studies on emulsion preparation using different processing facilities
G. Kutz, C. Bruns, V. Salzmann, Comparative Studies on Emulsion Preparation Using Different Processing Facilities, 2006.
ELSA
G. Kutz, C. Bruns, V. Salzmann, Comparative Studies on Emulsion Preparation Using Different Processing Facilities, 2006.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters
G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, S. Hening, Current Food Ingredients in Cosmetic Formulations and Their Effects on Relevant Skin Parameters, 2006.
ELSA
| Download (ext.)
G. Kutz, C. Bruns, M. Enga, S. Hening, Current Food Ingredients in Cosmetic Formulations and Their Effects on Relevant Skin Parameters, 2006.
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance
G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, M. Enga, Current Ingredients in Semi-Solid Formulations and Their Effects on Skin Hydration, Transepidermal Water Loss and Water Resistance, 2006.
ELSA
| Download (ext.)
G. Kutz, C. Bruns, S. Hennigs, M. Enga, Current Ingredients in Semi-Solid Formulations and Their Effects on Skin Hydration, Transepidermal Water Loss and Water Resistance, 2006.
2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
Galenical Characterisation of Skin Care Products
G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products, 2006.
ELSA
G. Kutz, Galenical Characterisation of Skin Care Products, 2006.