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1178 Publikationen
2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12061
Kutz, G., Bruns, C., Enga, M., & Hening, S. (2006). Current food ingredients in cosmetic formulations and their effects on relevant skin parameters. 4th World Congress on Emulsions , Lyon (Frankreich).
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12062
Kutz, G., Bruns, C., Hennigs, S., & Enga, M. (2006). Current ingredients in semi-solid formulations and their effects on skin hydration, transepidermal water loss and water resistance. "5th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology, Genf.
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2006 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12063
Kutz, G. (2006). Galenical Characterisation of Skin Care Products. Fortbildungsveranstaltung "Emulsified Cosmetics " bei der Firma Romaco , Nürnberg.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12065
Kutz, G., Salzmann, V., Bruns, C., & Lewandrowski, A. (2006). Comparative studies on processing facilities with special regard to the new Co-Twister System . 5th World Meeting on Pharmaceutics Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology, Genf.
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2006 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12067
Bruns, C., Müller, R. H., Prinz, D., & Kutz, G. (2006). Identification of topical excipients with high performance spreadabilit. 5th World Meeting on Pharmaceutics Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology, Genf.
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2006 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9445
Wilhelm, P. (2006). Ressourcen im Blick. Ein Bericht von den GVC/Dechema Jahrestagungen 2006 in Wiesbaden. Lebensmitteltechnik, 11, 44–45.
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2005 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4221
Kutz, G., Salzmann, V., Bruns, C., & Henning, S. (2005). Feasibility studies on emulsion manufacturing using the Co-Twister processing facility. 1st European Congress on Life Science Process Technology, Nürnberg.
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2005 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 4223
Generotzky, F., Hennig, S., & Kutz, G. (2005). Heat distribution and determination of cold spots within a stopper treatment and transfer unit. 1st European Congress on Life Science Process Technology, Nürnberg.
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2005 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 4224
Nierychlok, N., & Kutz, G. (2005). Implementation of a computerised system for the monitoring of storage conditions within the scope of stability testing. 1st European Congress on Life Science Process Technology, Nürnberg.
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2005 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 4226
Brenner, S., Hellweg, E., & Kutz, G. (2005). Comparative validation studies on microbial collecctors to be used in isolator systems . 1st European Congress on Life Science Process Technology, Nürnberg.
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2005 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 4227
Generotzky, F., Kutz, G., & Luenz, N. (2005). Investigations on the CIP-System of the Lyophilisator GT 6750. 1st European Congress on Life Science Process Technology, Nürnberg.
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2005 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4228
Kutz, G. (2005). Verfahren zur Bestimmung von Partikel- bzw. Tröpfchengrößen in Emulsionssystemen. Fortbildungsveranstaltung Emulgierte Kosmetika bei der Fa. Romaco, Neuenburg .
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2005 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 4230
Kutz, G. (2005). Neue Rohstoffe für die Formulierung von Emulsionen . DGK Fortbildungsveranstaltung "Innovationskonzepte in Hautpflegemitteln: Entwicklungstrends, Formulierungsstrategien, Charakterisierung , Detmold.
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2005 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4474
Kutz, G. (2005). Innovationskonzhepte in Hautpflegemitteln: Entwicklungstrends, Formulierungsstrategien, Charaktersisierung. DGK-Fortbildungskurs, Fachhochschule Lippe und Höxter in Detmold.
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2005 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2831
Müller, U., Lilie, M., & Hein, S. (2005). Physikalische Verfahren. In Handbuch Lebensmittelhygiene .
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2005 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2840
Stiebing, A., Müller, U., Hegerding, L., & Wilhelm, P. (2005). Dekontamination von Fleischoberflächen mittels Kurzzeitdampfverfahren - Entkeimungswirkung versus Vergrauung. Fleischwirtschaft, 85(3), 119–123.
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2005 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2907
Pörtner, R., Frahm, B., Lane, P., & Munack, A. (2005). Optimisation of time-space-yield for hybridoma fed-batch cultures with an adaptive OLFO-controller. Presented at the 19th Meeting of the European Society for Animal Cell Technology (ESACT): Cell Technology for Cell Products, Harrogate, UK.
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2005 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2908
Pörtner, R., Frahm, B., Hass, V. C., Lane, P., & Munack, A. (2005). Optimierung und Steuerung von Zellkultur-Fed-Batch-Prozessen mittels einer Kollokationsmethode. Presented at the GVC / DECHEMA-Jahrestagungen 2005, Wiesbaden, Germany.
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2005 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 3334
Müller, U. (2005). Entwicklung und Untersuchung eines kontinuierlichen und eines quasikontinuierlichen Sattdampfentkeimungsverfahrens für zerkleinertepflanzliche Materialien. In TRAFO Forschungsreport 2006 (pp. 154–155).
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2005 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3446
Schneider, J., & Orzinski, M. (2005). Mechanische Effekte bei Flaschenreinigungsmaschinen mit Geradstrahl- und Drehrohrspritzung : Exemplarische Studie. Brauindustrie, 89(8), 48–52.
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