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1132 Publikationen
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
A. Gossen, L. Katsch, M. Zimmer, M. Bator, V. Lohweg, and J. Schneider, FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
L. Katsch, M. Trilling-Haasler, M. Pein-Hackelbusch, and J. Schneider, PETauthent – Authentication of PET recyclate for food packaging using data-intensive sensors and machine learning methods. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
M. Trilling-Haasler, L. Katsch, A. Fahmi, M. Pein-Hackelbusch, and J. Schneider, Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? . 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12019
K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Text Mining als Werkzeug für die automatisierte Datensammlung in wissenschaftlichen Datenbanken am Beispiel der ‚Lemgo D- and z-value Database for Food‘. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12020
K. Schwarzer, J. Schneider, and U. Müller, Getränkepasteurisation neu gedacht – Sicherheit, Qualität, Nachhaltigkeit. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12021
J. Segermann et al., Die Rolle von ML-Modellen in der Lebensmitteltechnologie: Eine Fallstudie zur Sauerteigfermentation mit NIR-Spektroskopie. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12022
M. Luttmann, A. Blome, J. Segermann, M. Jekle, B. Frahm, and U. Müller, Erkenntnisse zur Nutzung von Photogrammmetrie für die Untersuchung des Bräunungsverhaltens von Weizenbrötchen. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12023
U. Müller, R. Ibrahem, M. Al Krad, K. Schwarzer, and P. Wilhelm, Das Lemgoer Mechanische Sattdampfverfahren für pflanzliche Materialien – Retrospektive und neue Erfahrungen. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12024
R. Ibrahem et al., Vergleichende Untersuchungen der Festigkeiten von Ätherisch-Öl-Drüsenschuppen von Lippenblütlern – Sinn und Erkenntnisse. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12025
D. Liphardt, M. Al Krad, P. Wilhelm, K. Schwarzer, and U. Müller, Scale up-Probleme bei der schnellen Wasserdampfdestillation zur Gewinnung ätherischer Öle. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12026
Y. Dehghanzadeh, D. Liphardt, K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Prozessoptimierung der schnellen Wasserdampfdestillation zur Gewinnung ätherischer Öle. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12147
D. Probst, Innovative Valorization of Oat By-Products. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
S. Struck, Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
S. M. Caraballo, S. Trültzsch, S. Struck, and H. Rohm, “Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties,” LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST), vol. 214, Art. no. 117148, 2024, doi: 10.1016/j.lwt.2024.117148.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12395
C. Müller, J. Alarinta, B. Frahm, and G. Wirtanen, Investigation of microbial spoilage in vegan foods. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12396
V. Gassenmeier, G. Campolongo, and B. Frahm, Dissolved Carbon Dioxide in Addition to Dissolved Oxygen for In-situ Monitoring of Hybridoma Cell Culture. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12397
A. Blome, M. Luttmann, J. Segermann, M. Jekle, B. Frahm, and U. Müller, Process optimization in baked goods production using inline sensors and objective product evaluation. 2024.
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2024 | Preprint | ELSA-ID: 12400 |

S. Ramm, U. Odefey, B. Frahm, and M. Pein-Hackelbusch, “Semi-automated vs. manual: Comparative study of cell culture counting methods using validation parameters.” bioRxiv, 2024. doi: 10.1101/2024.05.30.596619.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12402
P. Kosse, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, M. Lübken, and M. Wichern, “Comparative Analysis of pH Prediction Routines in ADM1 and a Specialized Water Chemistry Simulator,” Chemie Ingenieur Technik, vol. 96, no. 4, pp. 528–534, 2024, doi: 10.1002/cite.202300188.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12784
J. Tholen and M. Upmann, “Contribution of the main contaminating materials during pig slaughter to the microbial numbers on carcasses ,” Letters in Applied Microbiology, vol. 77, no. 12, Art. no. ovae125, 2024, doi: https://doi.org/10.1093/lambio/ovae125.
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