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1178 Publikationen
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda u. a.: Determination and prediction of the recycled polyethylene terephthalate content in preforms for the production of beverage bottles, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler, Marc u. a.: Yeast filtration with rotating membrane filtration – a new approach for an economical recovery of beer form surplus yeast , o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
Nolte, Jannik u. a.: How do you turn a shotgun into a precision rifle - significant heat savings through the use of kinetic laboratory data (D/z values) in large-scale pasteurization, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler, Marc/Jürgensmeier, Simon-Elias/Schneider, Jan: Influence of osmotic pressure induced yeast particle size on the rheological properties of beer-yeast-suspensions, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda/Sokolowsky, Martina/Schneider, Jan: Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft, o. O. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie u. a.: Low moisture texturised protein from sunflower press cake, in: International journal of food science & technology (2024).
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| DOI
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11909
Tholen, Janna/Bruns, Michael/Upmann, Matthias: Einfluss der Automatisierung des Enddarmbohrers auf den dorsalen Kontaminationsanteil bei der Schweineschlachtung, in: Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (RFL) 76 (2024), H. 9, S. 302–304.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11910
Upmann, Matthias/Weyland, Gerd: Was ist erlaubt, was verboten? 19. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil, in: Fleischwirtschaft 104 (2024), H. 9, S. 14–21.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11911
Tholen, Janna u. a.: Ausdehnung und Lokalisationen diverser Kontaminationsarten auf industriell geschlachteten Schweinekörpern, in: Fleischwirtschaft 104 (2024), H. 4, S. 71–76.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11912
Tholen, Janna/Upmann, Matthias: Einfluss eines Hygiene-Rückmeldesystems während der Schweineschlachtung auf die Häufigkeit auftretender Schlachtkörperverunreinigungen, in: Journal of Food Safety and Food Quality 75 (2024), H. 6, S. 156–160.
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| DOI
| WoS
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur u. a.: FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda u. a.: Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne: Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie u. a.: Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie/Rohm, Harald/Struck, Susanne: Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz/Struck, Susanne/Rohm, Harald: A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur u. a.: FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, Linda u. a.: PETauthent – Authentication of PET recyclate for food packaging using data-intensive sensors and machine learning methods, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler, Marc u. a.: Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? , o. O. 2024.
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