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102 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt I et al. (2025) Comparative Study on the Effect of Mild Temperature Conditions in Fractionated Sterilization of Carrot Juice on Microbiological Stability and Sensory Properties. Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 78, 17–26.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 |
Bolmanis E et al. (2025) Anomaly Detection and Removal Strategies for In-Line Permittivity Sensor Signal Used in Bioprocesses. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck S (2025) Funktionalität von Proteinen in Der Verarbeitung Und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen. .
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13223
Uhlendorff S et al. (2025) Application Constraints of Linear Multivariate Regression Models for Dielectric Spectroscopy in Inline Bioreactor Viable Cell Analysis. .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13225 |
Lorke M et al. (2025) Development and Implementation of Diversity Programs in Large Collaborative Research Projects: An Example From Germany. Diversity & Inclusion Research 2.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |
Wittland S et al. (2025) Allulose as Novel Ingredient for Improving Freshness of Yeast-Made Bakery Products. LWT - Food Science and Technology 216.
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| WoS
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck S (2025) Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |
Märkle N, Warnke G and Pein-Hackelbusch M (2025) An Iterative Process and Mixture Design Approach for Dry Granulated Ternary Blends of Filler-Binders. International Journal of Pharmaceutics: X 9.
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13296
Weishaupt I et al. (2025) Ressourceneffizientere Lebensmittelproduktion durch Umsetzung eines Raffineriekonzepts am Beispiel der Bierherstellung. .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13315 |
Uhlendorff S et al. (2025) Performance Comparison between Semi‐Automated and Manual Cell Counting for Animal Cell Culture. Chemie Ingenieur Technik.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 13316
Pein-Hackelbusch M (2025) An die Hand genommen - Adhärenz bei Kindern. PTA heute : Praxiswissen für die Apotheke 39, 38–42.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen A, Katsch L and Schneider J (2024) Assessment of Turbidity in Beverage Emulsions Using Computer Vision. .
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck S (2024) Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen. .
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM et al. (2024) Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12283
Wittland S et al. (2024) Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidesorten und Mehltypen auf die Frischhaltung bei Hefebackwaren. Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker 78, S3-111-S3-111.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12287
Wittland S (2024) Allulose in Backwaren: Untersuchung Und Charakterisierung Der Techno-Funktionellen Und Sensorischen Eigenschaften von Allulose in Backwaren. .
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