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92 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, Imke, et al. “Comparative Study on the Effect of Mild Temperature Conditions in Fractionated Sterilization of Carrot Juice on Microbiological Stability and Sensory Properties.” Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft, vol. 78, no. 3/4, 2025, pp. 17–26, https://doi.org/10.23763/BrSc25-04weishaupt.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland, Sebastian, et al. “Allulose as Novel Ingredient for Improving Freshness of Yeast-Made Bakery Products.” LWT - Food Science and Technology, vol. 216, 117269, 2025, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117269.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
Märkle, Niclas, et al. “An Iterative Process and Mixture Design Approach for Dry Granulated Ternary Blends of Filler-Binders.” International Journal of Pharmaceutics: X, vol. 9, 100331, 2025, https://doi.org/10.1016/j.ijpx.2025.100331.
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, Harald, et al. “Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey.” Foods : Open Access Journal, vol. 14, no. 9, 1489, 2025, https://doi.org/10.3390/foods14091489.
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11108
Wilhelm, Patrick, et al. Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten? 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11180
Ibrahem, Riham, et al. “Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano.” 34. Bernburger Winterseminar Arznei- und Gewürzpflanzen : 20.-21.02.2024 : Tagungsbroschüre , Verein für Arznei- und Gewürzpflanzen SALUPLANTA e.V. , 2024, https://doi.org/10.5073/20240131-085854-0 .
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
Ibrahem, Riham, et al. Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
Al Krad, Majed, et al. Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen. 2024.
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11493
Pein-Hackelbusch, Miriam. “Hauptsache süß : Über die Geschmacksmaskierung in Antibiotika-Säften.” Deutsche Apotheker Zeitung, vol. 164, no. 14, 2024, pp. 38–42.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11495 | OA
Kruse, Julia, et al. “Methods for Estimating the Detection and Quantification Limits of Key Substances in Beer Maturation with Electronic Noses .” Sensors, vol. 24, no. 11, 3520, 2024, https://doi.org/10.3390/s24113520.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda, et al. Determination and Prediction of the Recycled Polyethylene Terephthalate Content in Preforms for the Production of Beverage Bottles. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler, Marc, et al. Yeast Filtration with Rotating Membrane Filtration –  a New Approach for an Economical Recovery of Beer Form Surplus Yeast . 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
Nolte, Jannik, et al. How Do You Turn a Shotgun into a Precision Rifle - Significant Heat Savings through the Use of Kinetic Laboratory Data (D/z Values) in Large-Scale Pasteurization. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler, Marc, et al. Influence of Osmotic Pressure Induced Yeast Particle Size on the Rheological Properties of Beer-Yeast-Suspensions. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11716 | OA
Wittland, Sebastian. Investigation and Characterization of the Techno Functional and Sensory Properties of Allulose in Baked Goods. 2024.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda, et al. Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft. 2024.
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Morejon Caraballo, Sophie, et al. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024, https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, et al. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene Dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, et al. Shelf Life Prediction of Beverage Bases with Multivariate Accelerated Shelf Life Testing. 2024.
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