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99 Publikationen


2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 13083
Schneider J and Jantz N (2025) Abschlussbericht Projekt Management der Partnerschaft smartFoodTechnologyOWL. Hannover: Technische Informationsbibliothek.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 | OA
Bolmanis E et al. (2025) Anomaly Detection and Removal Strategies for In-Line Permittivity Sensor Signal Used in Bioprocesses. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck S (2025) Funktionalität von Proteinen in Der Verarbeitung Und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen. .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13221
van Walraven N et al. (2025) Bioactive Peptides in Cosmetic Formulations: Review of Current in Vitro and Ex Vivo Evidence. eptides : an international journal 193.
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13223
Uhlendorff S et al. (2025) Application Constraints of Linear Multivariate Regression Models for Dielectric Spectroscopy in Inline Bioreactor Viable Cell Analysis. .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13225 | OA
Lorke M et al. (2025) Development and Implementation of Diversity Programs in Large Collaborative Research Projects: An Example From Germany. Diversity & Inclusion Research 2.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13246
Wörner J, Eimler J and Pein-Hackelbusch M (2025) Long-Term Drift Behavior in Metal Oxide Gas Sensor Arrays: A One-Year Dataset from an Electronic Nose. Scientific Data 12.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland S et al. (2025) Allulose as Novel Ingredient for Improving Freshness of Yeast-Made Bakery Products. LWT - Food Science and Technology 216.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck S (2025) Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. .
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
Märkle N, Warnke G and Pein-Hackelbusch M (2025) An Iterative Process and Mixture Design Approach for Dry Granulated Ternary Blends of Filler-Binders. International Journal of Pharmaceutics: X 9.
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm H et al. (2025) Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey. Foods : open access journal 14.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt I et al. (2025) Comparative Study on the Effect of Mild Temperature Conditions in Fractionated Sterilization of Carrot Juice on Microbiological Stability and Sensory Properties. Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 78, 17–26.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11108
Wilhelm P, Müller U and Gebhardt R (2024) Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten? .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11180
Ibrahem R et al. (2024) Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. Verein für Arznei- und Gewürzpflanzen SALUPLANTA e.V. .
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
Ibrahem R et al. (2024) Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
Al Krad M et al. (2024) Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen. .
ELSA
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11492 | OA
Steiner D et al. (2024) Critical View on the Qualification of Electronic Tongues Regarding Their Performance in the Development of Peroral Drug Formulations with Bitter Ingredients. Pharmaceutics 16.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11493
Pein-Hackelbusch M (2024) Hauptsache süß : Über die Geschmacksmaskierung in Antibiotika-Säften. Deutsche Apotheker Zeitung 164, 38–42.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11495 | OA
Kruse J et al. (2024) Methods for Estimating the Detection and Quantification Limits of Key Substances in Beer Maturation with Electronic Noses . Sensors 24.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch L et al. (2024) Determination and Prediction of the Recycled Polyethylene Terephthalate Content in Preforms for the Production of Beverage Bottles. .
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