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99 Publikationen
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2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 13083
Schneider, J., & Jantz, N. (2025). Abschlussbericht Projekt Management der Partnerschaft smartFoodTechnologyOWL. Technische Informationsbibliothek. https://doi.org/10.34657/19115
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 |
Bolmanis, E., Uhlendorff, S., Pein-Hackelbusch, M., Galvanauskas, V., & Grigs, O. (2025). Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, 13, Article 1609369. https://doi.org/10.3389/fbioe.2025.1609369
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck, S. (2025). Funktionalität von Proteinen in der Verarbeitung und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen. Düsser-Hanftag mit Fachausstellung, Bad Sassendorf.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13221
van Walraven, N., FitzGerald, R. J., Danneel, H.-J., & Amigo-Benavent, M. (2025). Bioactive peptides in cosmetic formulations: Review of current in vitro and ex vivo evidence. Eptides : An International Journal , 193(11), Article 171440. https://doi.org/10.1016/j.peptides.2025.171440
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13223
Uhlendorff, S., Burankova, T., Dahlmann, K., Frahm, B., & Pein-Hackelbusch, M. (2025). Application Constraints of Linear Multivariate Regression Models for Dielectric Spectroscopy in Inline Bioreactor Viable Cell Analysis. 18th International Workshop on Impedance Spectroscopy, Chemnitz.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13225 |
Lorke, M., Amelung, R., Kuchling, P., Paaßen, B., Pein-Hackelbusch, M., Schloots, F., Schulz, K., & Nauerth, A. (2025). Development and Implementation of Diversity Programs in Large Collaborative Research Projects: An Example From Germany. Diversity & Inclusion Research, 2(4), Article e70040. https://doi.org/10.1002/dvr2.70040
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13246
Wörner, J., Eimler, J., & Pein-Hackelbusch, M. (2025). Long-term drift behavior in metal oxide gas sensor arrays: a one-year dataset from an electronic nose. Scientific Data, 12, Article 1628. https://doi.org/10.1038/s41597-025-05993-8
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |
Wittland, S., Rohn, S., Sciurba, E., Begemann, J., Sokolowsky, M., Kanzler, C., & Matthäus, B. (2025). Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. LWT - Food Science and Technology, 216, Article 117269. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117269
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, S. (2025). Pumpkin seed press cake a valuable source of protein. 2nd The Future of Oilseeds: Prospects for Plant based Proteins?, Frankfurt am Main.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |
Märkle, N., Warnke, G., & Pein-Hackelbusch, M. (2025). An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders. International Journal of Pharmaceutics: X, 9, Article 100331. https://doi.org/10.1016/j.ijpx.2025.100331
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, H., Morejón Caraballo, S., Salvador, A., Mendo, S., Llorca, E., Cattaneo, S., De Noni, I., Struck, S., Foschino, R., & Hernando, I. (2025). Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey. Foods : Open Access Journal, 14(9), Article 1489. https://doi.org/10.3390/foods14091489
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, I., Katsch, L., Sokolowsky, M., & Schneider, J. (2025). Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties. Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft, 78(3/4), 17–26. https://doi.org/10.23763/BrSc25-04weishaupt
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11108
Wilhelm, P., Müller, U., & Gebhardt, R. (2024). Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten? Jahrestreffen der DECHEMA/VDI-Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik, Quakenbrück.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11180
Ibrahem, R., Barakat, B., Bekonda, E. A., Schwarzer, K., Wilhelm, P., & Müller, U. (2024). Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. In 34. Bernburger Winterseminar Arznei- und Gewürzpflanzen : 20.-21.02.2024 : Tagungsbroschüre . 34. Bernburger Winterseminar Arznei- und Gewürzpflanzen, Bernburg. Verein für Arznei- und Gewürzpflanzen SALUPLANTA e.V. . https://doi.org/10.5073/20240131-085854-0
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
Ibrahem, R., Barakat, B., Bekonda, E. A., Schwarzer, K., Wilhelm, P., & Müller, U. (2024). Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. Jahrestreffen der DECHEMA/VDI-Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik, Quakenbrück.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
Al Krad, M., Liphardt, D., Schwarzer, K., Wilhelm, P., & Müller, U. (2024). Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen. Jahrestreffen der DECHEMA/VDI-Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik, Quakenbrück.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11492 |
Steiner, D., Meyer, A., Immohr, I., & Pein-Hackelbusch, M. (2024). Critical View on the Qualification of Electronic Tongues Regarding Their Performance in the Development of Peroral Drug Formulations with Bitter Ingredients. Pharmaceutics, 16(5). https://doi.org/10.3390/pharmaceutics16050658
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11493
Pein-Hackelbusch, M. (2024). Hauptsache süß : Über die Geschmacksmaskierung in Antibiotika-Säften. Deutsche Apotheker Zeitung, 164(14), 38–42.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11495 |
Kruse, J., Wörner, J., Schneider, J., Dörksen, H., & Pein-Hackelbusch, M. (2024). Methods for Estimating the Detection and Quantification Limits of Key Substances in Beer Maturation with Electronic Noses . Sensors, 24(11), Article 3520. https://doi.org/10.3390/s24113520
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, L., Trilling-Haasler, M., Fahmi, A., Pein-Hackelbusch, M., & Schneider, J. (2024). Determination and prediction of the recycled polyethylene terephthalate content in preforms for the production of beverage bottles. 39th EBC Congress, Lille.
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