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240 Publikationen


2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
FAN-Messung während des Maischens
P. Wefing, J. Schneider, Brauwelt 12–13 (2022) 304–308.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7444
Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance , Technische Hochschule OWL, n.d.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5423
Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, International Journal of Food Engineering 17 (2021) 703–713.
ELSA | DOI
 
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 6934
Lebensmitteltechnologie in ihrer gesellschaftlichen Verflechtung
J. Schneider, in: M.L. Hofmann, K. Lemme, J. Löffl, J. Nautz (Eds.), Sammelband 50 Jahre Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Akademische Festschrift 2021, Spurbuchverlag, 2021, pp. 101–115.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6171 ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734 ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 74 (2021) 107–121.
ELSA | DOI
 
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6712 ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA | DOI
 

2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5447 ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5446
Neuartige Zucker - Kalorienreduktion in Lebensmitteln 01.10.2019
S. Wittland, K. Stake, B. Schattenberg, H. Rohrbeck, U. Hermenau, J. Schneider, Ernährung im Fokus (2019).
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574
Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen
S. Rossmann, V. Wolff, U. Müller, J. Schneider, in: 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579 ELSA
 
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5575
Impact of Accelerated Shelf-life Tests on Physical Stability of Beverages Based on Weighted Orange Oil Emulsions
S. Rossmann, V. Wolff, U. Müller, J. Schneider, BrewingScience 70 (2017) 31–38.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5582 ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576
Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor
T. Broeker, M. Hoffarth, L. Oppermann, V. Wolff, P.R. Neubauer, J. Schneider, BrewingScience 70 (2017) 74–84.
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