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256 Publikationen


2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing, Patrick, and Jan Schneider. “FAN-Messung während des Maischens.” Brauwelt, vol. 12–13, no. 22, Fachverlag Hans Carl GmbH, 2022, pp. 304–08.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur, et al. “Flash Pasteurization with Product and Process Monitoring Using Inline near Infrared Spectroscopy.” Smarte Lösungen Für Eine Nachhaltige Lebensmittelproduktion, 2022.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur, et al. Smart Pasteurization Pilot Plant - a New Approach with Inline Sensors towards a Precise and Gentle Flash Pasteurization. 2022.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick, et al. Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance . Technische Hochschule OWL, 2022.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, Patrick, et al. Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance . 2022.
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2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer, Knut, et al. Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality. 2022.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda, et al. Determination and Prediction of the Final Attenuation and Quality Parameters in Beer with Near-Infrared Spectroscopy. 2022.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli, Daniel, and Michael Neumaier. On the Way to Intelligent Shelf Life Prediction. DLG, 2022.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut, et al. Smart Pasteurization - Eine Neuartige, Autonome Regelung Für Eine Kurzzeiterhitzung. 2022.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda, and Jan Schneider. “Potential for Gentler Pasteurization.” Brauwelt International, no. 3, Fachverlag Hans Carl GmbH, 2022, pp. 182–85.
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2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, Linda, et al. “Kinetic Studies of 5-(Hydroxymethyl)-Furfural Formation and Change of the Absorption at 420 Nm in Fruit Juices for the Improvement of Pasteurization Plants .” International Journal of Food Engineering , vol. 17, no. 9, Walter de Gruyter GmbH, 2021, pp. 703–13, doi:https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324.
ELSA | DOI
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
Conradi, Florian. Real Time Quality Controlled Mashing – a Successful Approach Using Inline near Infrared Spectroscopy and Advanced Data Analysis. 2021.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli, Daniel, and Stephanie Wisser. Datenanalyse Und Autonome Prognostik Zur Verbesserung Der  Transparenz Und Sicherheit von Lebensmitteln. 2021.
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2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 6934
Schneider, Jan. “Lebensmitteltechnologie in ihrer gesellschaftlichen Verflechtung.” Sammelband 50 Jahre Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Akademische Festschrift 2021, edited by M. L. Hofmann et al., Spurbuchverlag, 2021, pp. 101–15.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6171
Schneider, Jan, et al. Pasteurisation von Getränken: Verweilzeitverteilungen in Der KZE Und Chemischer Temperatur-Zeit-Indikator Zur Prüfung von KZE-Anlagen. 2021.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
Pauli, Daniel, and Michael Neumaier. Einsatz von Technischer Sensorik Im Projekt DproFood . 2021.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
Pauli, Daniel, et al. Von Der Offline Zur Online Qualitätskontrolle Mittels Echtzeit- Und Fingerprint-Analytik. 2021.
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2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda, and Jan Schneider. “Potential Für Eine Schonendere Pasteurisation.” Brauwelt, no. 14, Fachverlag Hans Carl GmbH, 2021, pp. 340–43.
ELSA | Download (ext.)
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Wefing, Patrick, et al. “Determination of Free Amino Nitrogen in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance Probe and Data Evaluation by Machine Learning Algorithms.” Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft , vol. 74, no. September/Oktober, Carl, 2021, pp. 107–21, doi:https://doi.org/10.23763/BrSc21-10wefing.
ELSA | DOI
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6728
Wittland, Sebastian. Neuartige Zucker in Backwaren – Einfluss von Allulose Auf Die Sensorik Und Lagerstabilität Bei Backwaren. 2021.
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