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256 Publikationen


2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing, Patrick/Schneider, Jan (2022): FAN-Messung während des Maischens, in: Brauwelt 1213 (22), S. 304–308.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur et. al. (2022): Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur et. al. (2022): Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick et. al. (2022): Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance .
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, Patrick et. al. (2022): Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance .
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer, Knut et. al. (2022): Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda et. al. (2022): Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli, Daniel/Neumaier, Michael (2022): On the way to intelligent shelf life prediction.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut et. al. (2022): Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda/Schneider, Jan (2022): Potential for gentler pasteurization, in: Brauwelt International (3), S. 182–185.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, Linda et. al. (2021): Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants , in: International Journal of Food Engineering 17 (9), S. 703–713.
ELSA | DOI
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
Conradi, Florian (2021): Real time quality controlled mashing – a successful approach using inline near infrared spectroscopy and advanced data analysis, in: .
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli, Daniel/Wisser, Stephanie (2021): Datenanalyse und autonome Prognostik zur Verbesserung der  Transparenz und Sicherheit von Lebensmitteln, in: .
ELSA
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 6934
Schneider, Jan (2021): Lebensmitteltechnologie in ihrer gesellschaftlichen Verflechtung, in: M. L. Hofmann et. al. (Hgg.): Sammelband 50 Jahre Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Akademische Festschrift 2021, S. 101–115.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6171
Schneider, Jan et. al. (2021): Pasteurisation von Getränken: Verweilzeitverteilungen in der KZE und Chemischer Temperatur-Zeit-Indikator zur Prüfung von KZE-Anlagen, in: .
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
Pauli, Daniel/Neumaier, Michael (2021): Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood , in: .
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
Pauli, Daniel et. al. (2021): Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik, in: .
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda/Schneider, Jan (2021): Potential für eine schonendere Pasteurisation, in: Brauwelt (14), S. 340–343.
ELSA | Download (ext.)
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689
Wefing, Patrick et. al. (2021): Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms, in: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 74 (September/Oktober), S. 107–121.
ELSA | DOI
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6728
Wittland, Sebastian (2021): Neuartige Zucker in Backwaren – Einfluss von Allulose auf die Sensorik und Lagerstabilität bei Backwaren, in: .
ELSA
 

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