Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
246 Publikationen
    2025 |  Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12404 
    
      Wittland, Sebastian: Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren, o. O. 2025.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2025 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084 
    
      Katsch, Linda u. a.: Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice, in: European Food Research and Technology (2025), H. 251,  S. 3649–3668.
    
    
ELSA
  
  
   | DOI
  
  
  
  
  
  
  
    2020 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6712 
    
      Wittland, Sebastian (2020): Neuartige Zucker in Backwaren –  Ist Allulose eine Alternative?, in: .
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2020 |  Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8405 
    
      Wefing, Patrick/Conradi, Florian/Beckhoff-Bumbke, Steffen: Closed Loop Systems Engineering, o. O. 2020.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2020 |  Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418 
    
      Katsch, Linda/Methner, F.J./Schneider, Jan: Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants, in: BrewingScience 73 (2020), H. 7/8,  S. 85–94.
    
    
ELSA
  
  | Dateien verfügbar
  
  
   | DOI
   | Download (ext.)
  
  
  
  
  
  
    2019 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437 
    
      Schwarzer, Knut u. a.: Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken, in: o. Hg.: o. O. 2019.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2019 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443 
    
      Zhang, Fan u. a.: Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space, in: o. Hg.: o. O. 2019.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2019 |  Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5446 |  
    
 
    
      Wittland, Sebastian u. a.: Neuartige Zucker - Kalorienreduktion in Lebensmitteln, in: Ernährung im Fokus (2019), H. 4,  S. 262–267.
    
    
ELSA
  
  
  
   | Download (ext.)
  
  
  
  
  
  
    2019 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5447 
    
      Rohrbeck, Hanna (2019): Hat der Einsatz von Allulose in Milchbrötchen Auswirkungen auf die Gebäckqualität, in: .
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2019 |  Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465 
    
      Schneider, Jan u. a.: Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken, in: o. Hg.: o. O. 2019.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2017 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574 
    
      Rossmann, Sören u. a.: Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen, in: o. Hg.: o. O. 2017.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2017 |  Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5575 |  
    
 
    
      Rossmann, Sören et. al. (2017): Impact of Accelerated Shelf-life Tests on Physical Stability of Beverages Based on Weighted Orange Oil Emulsions, in: BrewingScience  70 (1–2), S. 31–38.
    
    
ELSA
  
  
  
   | Download (ext.)
  
  
  
  
  
  
    2017 |  Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576 
    
      Broeker, Timo u. a.: Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor, in: BrewingScience 70 (2017), H. 3–4,  S. 74–84.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2017 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5578 
    
      Rossmann, Sören u. a.: Comparative study of accelerated shelf-life tests  on physical ageing of beverages containing  weighted flavor emulsions, in: o. Hg.: o. O. 2017.
    
    
ELSA
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    2017 |  Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579 
    
      Schneider, Jan/Hoffarth, Marc/Broeker, Timo: Wet oxidation of spent grains from breweries for the production of fermentable sugars, in: o. Hg.: o. O. 2017.
    
    
ELSA