Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1131 Publikationen
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
Kochpökelerzeugnisse
B. Beneke, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 213–216.
ELSA
B. Beneke, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 213–216.
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
Meat in meat-Technologie
B. Beneke, M. Langen, B. Schering, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 218–221.
ELSA
B. Beneke, M. Langen, B. Schering, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 218–221.
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
Verdickungs- und Geliermittel
M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 150–157.
ELSA
M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 150–157.
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
Pflanzliche Fasern
T. Grünewald, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 179–185.
ELSA
T. Grünewald, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 179–185.
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
Knochengewebe
T. Fechner, M. Upmann, A. Kneissler, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 118–124.
ELSA
T. Fechner, M. Upmann, A. Kneissler, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 118–124.
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2659
Destruktionsformen der Skelettmuskulatur (Zerstörungsformen, Brät, Mus-kelabrieb)
B. Beneke, M. Langen, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 36–48.
ELSA
B. Beneke, M. Langen, M. Upmann, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019, pp. 36–48.
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2660
Proteinzusätze – histologisches Erscheinungsbild und rechtliche Aspekte
B. Beneke, T. Grünewald, R. Seideneck, M. Upmann, Fleischwirtschaft 99 (2019) 76–86.
ELSA
B. Beneke, T. Grünewald, R. Seideneck, M. Upmann, Fleischwirtschaft 99 (2019) 76–86.
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2662
Histologische Untersuchung von Fleisch und Wurstwaren - Möglichkeiten und Grenzen
M. Upmann, in: 2019.
ELSA
M. Upmann, in: 2019.
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2663
Proteinhaltige Zusätze detektieren
B. Beneke, C. Schwarzkopf, M. Upmann, Fleischwirtschaft 99 (2019) 86–95.
ELSA
B. Beneke, C. Schwarzkopf, M. Upmann, Fleischwirtschaft 99 (2019) 86–95.
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2664
LAFF e.V. – fördert Wissenserwerb und Wissenstransfer
M. Upmann, R. Lautenschläger, Der Lebensmittelkontrolleur 3 (2019) 10–11.
ELSA
M. Upmann, R. Lautenschläger, Der Lebensmittelkontrolleur 3 (2019) 10–11.
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2666
Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 99 (2019) 42–45.
ELSA
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 99 (2019) 42–45.
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2667
Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 2. Teil
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 99 (2019) 60–62.
ELSA
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 99 (2019) 60–62.
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2668
Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen.
M. Upmann, in: 2019.
ELSA
M. Upmann, in: 2019.
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2956
Workflow for model-assisted design and scale-up of biopharmaceutical production processes
J. Möller, J. Müller, T. Hernández Rodriguez, K.B. Kuchemüller, L. Arndt, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Workflow for Model-Assisted Design and Scale-up of Biopharmaceutical Production Processes, 2019.
ELSA
J. Möller, J. Müller, T. Hernández Rodriguez, K.B. Kuchemüller, L. Arndt, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Workflow for Model-Assisted Design and Scale-up of Biopharmaceutical Production Processes, 2019.
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2957
Model-Assisted Design of Experiments
J. Möller, K.B. Kuchemüller, A. Moser, V.C. Hass, T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Assisted Design of Experiments, 2019.
ELSA
J. Möller, K.B. Kuchemüller, A. Moser, V.C. Hass, T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Assisted Design of Experiments, 2019.
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2958
Novel control strategy for microalgae in photobioreactor
G.A. Ifrim, M. Titica, S. Deppe, B. Frahm, M. Barbu, S. Caraman, Novel Control Strategy for Microalgae in Photobioreactor, 2019.
ELSA
G.A. Ifrim, M. Titica, S. Deppe, B. Frahm, M. Barbu, S. Caraman, Novel Control Strategy for Microalgae in Photobioreactor, 2019.
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3000
Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, J. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting Industrial Scale Cell Culture Seed Trains – Considerations of Input Uncertainty, New Process Data and Prognostic Intervals Using a Bayesian Approach and Sequential Bayesian Updating, 2019.
ELSA
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, J. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting Industrial Scale Cell Culture Seed Trains – Considerations of Input Uncertainty, New Process Data and Prognostic Intervals Using a Bayesian Approach and Sequential Bayesian Updating, 2019.
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3001
Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, J. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting Industrial Scale Cell Culture Seed Trains – Considerations of Input Uncertainty, New Process Data and Prognostic Intervals Using a Bayesian Approach and Sequential Bayesian Updating, 2019.
ELSA
T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, J. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting Industrial Scale Cell Culture Seed Trains – Considerations of Input Uncertainty, New Process Data and Prognostic Intervals Using a Bayesian Approach and Sequential Bayesian Updating, 2019.
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3002
Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox
J. Möller, K.B. Kuchemüller, T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, G.A. Ifrim, A. Moser, V.C. Hass, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox, 2019.
ELSA
J. Möller, K.B. Kuchemüller, T. Hernández Rodriguez, S. Deppe, G.A. Ifrim, A. Moser, V.C. Hass, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox, 2019.