Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1131 Publikationen


2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
Beneke, B., & Upmann, M. (2019). Kochpökelerzeugnisse. In D. Horn & M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie (pp. 213–216). Behr´s.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
Beneke, B., Langen, M., Schering, B., & Upmann, M. (2019). Meat in meat-Technologie. In D. Horn & M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie (pp. 218–221). Behr´s.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
Upmann, M. (2019). Verdickungs- und Geliermittel. In D. Horn & M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie (pp. 150–157). Behr´s.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
Grünewald, T., & Upmann, M. (2019). Pflanzliche Fasern. In D. Horn & M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie (pp. 179–185). Behr´s.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
Fechner, T., Upmann, M., & Kneissler, A. (2019). Knochengewebe. In D. Horn & M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie (pp. 118–124). Behr´s.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2658
Beneke, B., Kneissler, A., & Upmann, M. (2019). Niere. In D. Horn & M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie (pp. 92–97). Behr´s.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2659
Beneke, B., Langen, M., & Upmann, M. (2019). Destruktionsformen der Skelettmuskulatur (Zerstörungsformen, Brät, Mus-kelabrieb). In D. Horn & M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie (pp. 36–48). Behr´s.
ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2660
Beneke, B., Grünewald, T., Seideneck, R., & Upmann, M. (2019). Proteinzusätze – histologisches Erscheinungsbild und rechtliche Aspekte. Fleischwirtschaft, 99(8), 76–86.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2662
Upmann, M. (2019). Histologische Untersuchung von Fleisch und Wurstwaren - Möglichkeiten und Grenzen. SL Stanlab Fachtagung, Hannover.
ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2663
Beneke, B., Schwarzkopf, C., & Upmann, M. (2019). Proteinhaltige Zusätze detektieren. Fleischwirtschaft, 99(7), 86–95.
ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2664
Upmann, M., & Lautenschläger, R. (2019). LAFF e.V. – fördert Wissenserwerb und Wissenstransfer. Der Lebensmittelkontrolleur, 3, 10–11.
ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2666
Upmann, M., & Weyland, G. (2019). Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil. Fleischwirtschaft, 99(10), 42–45.
ELSA
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2667
Upmann, M., & Weyland, G. (2019). Was ist erlaubt, was verboten? 15. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 2. Teil. Fleischwirtschaft, 99(11), 60–62.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2668
Upmann, M. (2019). Separatorenfleisch oder nicht? Konzept zur Einordnung von Geflügelrohstoffen. . 60. DVG-Arbeitstagung Lebensmittelsiicherheit und Verbraucherschutz, Garmisch-Partenkirchen.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2956
Möller, J., Müller, J., Hernández Rodriguez, T., Kuchemüller, K. B., Arndt, L., Frahm, B., … Pörtner, R. (2019). Workflow for model-assisted design and scale-up of biopharmaceutical production processes. Presented at the BioTech 2019 - Biopharmaceutical Manufacturing and Single-Use Technologies: Process intensification and continuous bioprocessing with single-use devices, Wädenswil, Switzerland.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2957
Möller, J., Kuchemüller, K. B., Moser, A., Hass, V. C., Hernández Rodriguez, T., Deppe, S., … Pörtner, R. (2019). Model-Assisted Design of Experiments. Presented at the 5th European Congress of Applied Biotechnology, Florence, Italy.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2958
Ifrim, G. A., Titica, M., Deppe, S., Frahm, B., Barbu, M., & Caraman, S. (2019). Novel control strategy for microalgae in photobioreactor. Presented at the 23rd International Conference on System Theory, Control and Computing (ICSTCC), Sinaia, Romania.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3000
Hernández Rodriguez, T., Posch, C., Schmutzhard, J., Stettner, J., Weihs, J., Pörtner, R., & Frahm, B. (2019). Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating. Presented at the BioProcessingDays 2019, Recklinghausen, Germany.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3001
Hernández Rodriguez, T., Posch, C., Schmutzhard, J., Stettner, J., Weihs, J., Pörtner, R., & Frahm, B. (2019). Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating. Presented at the 26th Meeting of the European Society for Animal Cell Technology (ESACT): Cell culture technologies: bridging academia and industry to provide solutions for patients, Copenhagen, Denmark.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3002
Möller, J., Kuchemüller, K. B., Hernández Rodriguez, T., Deppe, S., Ifrim, G. A., Moser, A., … Pörtner, R. (2019). Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox. Presented at the DECHEMA Himmelfahrtstagung “Intensification and digitalisation for integral bioprocessing,” Hamburg, Germany.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: APA

Export / Einbettung