Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1182 Publikationen
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3001
Hernández Rodriguez, Tanja ; Posch, C. ; Schmutzhard, J. ; Stettner, J. ; Weihs, J. ; Pörtner, R. ; Frahm, Björn: Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating, 2019
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3002
Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Deppe, S. ; Ifrim, George Adrian ; Moser, A. ; Hass, V. C. ; Frahm, Björn ; u. a.: Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox, 2019
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3003
Deppe, S. ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Gassenmeier, Veronika ; Tölle, M. ; Kuhfuß, F. ; Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Pörtner, R. ; u. a.: Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation, 2019
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3004
Ifrim, George Adrian ; Deppe, S. ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Gassenmeier, Veronika ; Frahm, Björn: Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production, 2019
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3005
Hernández Rodriguez, Tanja ; Posch, C. ; Schmutzhard, J. ; Stettner, J. ; Weihs, J. ; Pörtner, R. ; Frahm, Björn: Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating, 2019
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3006
Ifrim, George Adrian ; Titica, M. ; Deppe, S. ; Frahm, Björn ; Barbu, M. ; Caraman, S.: Multivariable control strategy for the photosynthetic cultures of microalgae, 2019
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6159
Müller, Ulrich ; Blome, André ; Meyer, A.: Von I4.0 zu LM4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und Mitwirkung von LM-Technologen. In: , 2019
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 |
Hoffarth, Marc Philippe ; Broeker, Timo ; Schneider, Jan: Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis. In: Fermentation Bd. 5, MDPI (2019), Nr. 3
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2391 |
Hernández Rodriguez, Tanja ; Posch, Christoph ; Schmutzhard, Julia ; Stettner, Josef ; Weihs, Claus ; Pörtner, Ralf ; Frahm, Björn: Predicting industrial‐scale cell culture seed trains–A Bayesian framework for model fitting and parameter estimation, dealing with uncertainty in measurements and model parameters, applied to a nonlinear kinetic cell culture model, using an MCMC method. In: Biotechnology and Bioengineering Bd. 116, Wiley (2019), Nr. 11, S. 2944–2959
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2646
Beneke, B. ; Fechner, T. ; Upmann, Matthias: Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten. In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 264–273
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2648
Upmann, Matthias ; Beneke, B.: Zusammengefügte Produkte und Formfleisch. In: Horn, D. ; Langen, N. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 216–218
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
Beneke, B. ; Upmann, Matthias: Kochpökelerzeugnisse. In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 213–216
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
Beneke, B. ; Langen, M. ; Schering, B. ; Upmann, Matthias: Meat in meat-Technologie. In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 218–221
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
Upmann, Matthias: Verdickungs- und Geliermittel. In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 150–157
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
Grünewald, T. ; Upmann, Matthias: Pflanzliche Fasern. In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 179–185
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
Fechner, T. ; Upmann, Matthias ; Kneissler, A.: Knochengewebe. In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 118–124
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2658
Beneke, B. ; Kneissler, A. ; Upmann, Matthias: Niere. In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 92–97
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2659
Beneke, B. ; Langen, M. ; Upmann, Matthias: Destruktionsformen der Skelettmuskulatur (Zerstörungsformen, Brät, Mus-kelabrieb). In: Horn, D. ; Langen, M. (Hrsg.): Lebensmittelhistologie. Hamburg : Behr´s, 2019, S. 36–48
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2660
Beneke, B. ; Grünewald, T. ; Seideneck, R. ; Upmann, Matthias: Proteinzusätze – histologisches Erscheinungsbild und rechtliche Aspekte. In: Fleischwirtschaft Bd. 99 (2019), Nr. 8, S. 76–86
ELSA