Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1162 Publikationen
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
M. Zimmer, F. Conradi, P. Wefing, J. Schneider, Non-invasive on-line monitoring of the secondary bottle fermentation process using near infrared spectroscopy, in: 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5467
J. Huchtmann, S. Rossmann, V. Kindsvater, V.P. Eckel, F. Jakob, J. Schneider, Microbial exopolysaccharides as an alternative for declarable thickeners, in: 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5468
M. Zimmer, J. Schneider, Non-invasive diffuse reflectance near-infrared spectroscopy for on-line monitoring and characterisation of food and beverages in sealed glass containers, in: 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
I. Weishaupt, M. Zimmer, J. Schneider, Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method, in: 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5472
T. Broeker, M. Hoffrath, J. Schneider, Power-to-Gas und biokatalytische Methanisierung – eine Perspektive zu Nutzung von Gärungskohlensäure, in: 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2646
B. Beneke, T. Fechner, M. Upmann, Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 264–273.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2648
M. Upmann, B. Beneke, Zusammengefügte Produkte und Formfleisch, in: D. Horn, N. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 216–218.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
B. Beneke, M. Upmann, Kochpökelerzeugnisse, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 213–216.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
B. Beneke, M. Langen, B. Schering, M. Upmann, Meat in meat-Technologie, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 218–221.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
M. Upmann, Verdickungs- und Geliermittel, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 150–157.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
T. Grünewald, M. Upmann, Pflanzliche Fasern, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 179–185.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
T. Fechner, M. Upmann, A. Kneissler, Knochengewebe, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 118–124.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2658
B. Beneke, A. Kneissler, M. Upmann, Niere, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 92–97.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2659
B. Beneke, M. Langen, M. Upmann, Destruktionsformen der Skelettmuskulatur (Zerstörungsformen, Brät, Mus-kelabrieb), in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 36–48.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2660
B. Beneke, T. Grünewald, R. Seideneck, M. Upmann, Proteinzusätze – histologisches Erscheinungsbild und rechtliche Aspekte, Fleischwirtschaft. 99 (2019) 76–86.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2662
M. Upmann, Histologische Untersuchung von Fleisch und Wurstwaren - Möglichkeiten und Grenzen, in: 2019.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2663
B. Beneke, C. Schwarzkopf, M. Upmann, Proteinhaltige Zusätze detektieren, Fleischwirtschaft. 99 (2019) 86–95.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2391 |

T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, C. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting industrial‐scale cell culture seed trains–A Bayesian framework for model fitting and parameter estimation, dealing with uncertainty in measurements and model parameters, applied to a nonlinear kinetic cell culture model, using an MCMC method, Biotechnology and Bioengineering. 116 (2019) 2944–2959.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)