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1178 Publikationen
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
S. Struck, Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |

N. Märkle, G. Warnke, M. Pein-Hackelbusch, An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders, International Journal of Pharmaceutics: X. 9 (2025).
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey, Foods : Open Access Journal. 14 (2025).
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12981
L. Wolf, M.-A. Hohenfeld, L. Rathmann, L. Weinmann, R. Schreiter, P. Schmidt, S. Hiereth, S. Ulrich, R. Straubinger, K. Damme, M. Erhard, A. Schwarzer, P. Hofmann, H. Louton, S. Bergmann, Impact of various husbandry environments on animal health, eggshell hygiene and performance of Japanese quail layers (Coturnix japonica domestica), European Poultry Science : EPS = Archiv Für Geflügelkunde. 89 (2025).
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |

S. Wittland, S. Rohn, E. Sciurba, J. Begemann, M. Sokolowsky, C. Kanzler, B. Matthäus, Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products, LWT - Food Science and Technology. 216 (2025).
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
L. Katsch, I. Weishaupt, M. Sokolowsky, B.R. Gibson, J. Schneider, Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice, European Food Research and Technology. (2025).
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13094
L. Katsch, A. Steinmetzler, M. Sokolowsky, J. Schneider, Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, physikalische und sensorische Effekte während beschleunigter Haltbarkeitstests, n.d.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101
E. Bolmanis, S. Uhlendorff, M. Pein-Hackelbusch, V. Galvanauskas, O. Grigs, Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses, Frontiers in Bioengineering and Biotechnology. 13 (2025).
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12395
C. Müller, J. Alarinta, B. Frahm, G. Wirtanen, Investigation of microbial spoilage in vegan foods, 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12396
V. Gassenmeier, G. Campolongo, B. Frahm, Dissolved Carbon Dioxide in Addition to Dissolved Oxygen for In-situ Monitoring of Hybridoma Cell Culture, 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12397
A. Blome, M. Luttmann, J. Segermann, M. Jekle, B. Frahm, U. Müller, Process optimization in baked goods production using inline sensors and objective product evaluation, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12784
J. Tholen, M. Upmann, Contribution of the main contaminating materials during pig slaughter to the microbial numbers on carcasses , Letters in Applied Microbiology. 77 (2024).
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| WoS
| PubMed | Europe PMC
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10957
L. Reinhardt, V. Gassenmeier, S. Feldt, S. Plate, M. Tremmel, B. Frahm, M. Stosch, Mycelium-based materials from residues of the regional wood industry, n.d.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10996
J. Tholen, M. Zimmermann, G. Schulze Althoff, M. Upmann, Dekontamination von Schweineschlachtkörpern mittels Vakuum-Dampf-Behandlung, n.d.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10997
J. Tholen, G. Schulze Althoff, M. Upmann, Künstliche Intelligenz in der Fleischhygiene - Entwicklung eines Detektionssystems für Kontaminationen mit Kamerasystemen, n.d.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11108
P. Wilhelm, U. Müller, R. Gebhardt, Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten?, 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
R. Ibrahem, B. Barakat, E.A. Bekonda, K. Schwarzer, P. Wilhelm, U. Müller, Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano, 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
M. Al Krad, D. Liphardt, K. Schwarzer, P. Wilhelm, U. Müller, Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen, 2024.
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