Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1178 Publikationen
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12974
I. Esteban‐Cuesta, N. Drees, S. Ulrich, P. Stauch, B. Sperner, K. Schwaiger, M. Gareis, C. Gottschalk, Endogenous microbial contamination of melons (Cucumis melo) from international trade: an underestimated risk for the consumer?, Journal of the Science of Food and Agriculture : Incorporating Agri-Biotech. 98 (2018) 5074–5081.
ELSA
| DOI
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 |

M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, B. Becker, Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces., 2018.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, S. Meyer, M. Schwetka, B. Becker, Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production., Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
T. Hernández Rodriguez, S. Krull, V.C. Hass, J. Möller, R. Pörtner, B. Frahm, Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization, BioMed Central, 2018.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
G. Kutz, M. Repka, P. Thipsay, Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules, in: 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
G. Kutz, R. Daniels, D. Kamke, Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size, in: 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
G. Kutz, S. Schlebach, D. Kamke, Fluid bed drying – Characterization by DoE, in: 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
R. Pörtner, J. Möller, B. Frahm, V.C. Hass, Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes, 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
J. Möller, K.B. Kuchemüller, F. Freiberger, P. Levermann, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, V.C. Hass, R. Pörtner, Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies, 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
T. Hernández Rodriguez, J. Möller, K.B. Kuchemüller, F. Freiberger, P. Levermann, V.C. Hass, B. Frahm, R. Pörtner, Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses, 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2011
V. Lohweg, M. Funk, M. Scharf, H. Dörksen, H.-J. Danneel, M. Hübner, J. Schaede, E. Thony, A. Knobloch, D.K. Lee, U. Mönks, E. Gillich, smartBN—Intelligent Protection and Authentication in Payment Transactions by Smart Banknotes, in: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection XII San Francisco, CA, USA, n.d.
ELSA
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2390 |

J. Möller, K.B. Kuchemüller, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, V.C. Hass, R. Pörtner, Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes, American Pharmaceutical Review. 3 (2018) 39–41.
ELSA
| Download (ext.)
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2640
M. Upmann, R. Lautenschläger, Kochpökelwaren und Salami aus dem Fleisch vom Bruderhahn, in: 2018.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2641
T. Fechner, A. Röser, M. Upmann, Stolpersteine beim histologischen Knochenpartikelnachweis, in: 2018.
ELSA
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2642
M. Upmann, A. Tobey, Verarbeitungsfleisch vom Putenhals - geeignet für Produkte der Spitzenqualität?, in: 2018.
ELSA
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2643
G. Weyland, M. Upmann, Was ist erlaubt, was verboten? 14. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil, Fleischwirtschaft. 98 (2018) 52–54.
ELSA
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2644
G. Weyland, M. Upmann, Was ist erlaubt, was verboten? 14. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 2. Teil, Fleischwirtschaft. 98 (2018) 57–58.
ELSA
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2645
G. Weyland, M. Upmann, Was ist erlaubt, was verboten? 14. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 3. Teil, Fleischwirtschaft. 98 (2018) 64–68.
ELSA