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1178 Publikationen


2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12988
Vollmer, Tanja u. a.: Late sampling for automated culture to extend the platelet shelf life to 5 days in Germany, in: Transfusion 58 (2018), H. 7,  S. 1654–1664.
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2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 | OA
Dabisch-Ruthe, Mareike u. a.: Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces., o. O. 2018.
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2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
Dabisch-Ruthe, Mareike u. a.: Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production., o. O. 2018.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2011
Lohweg, Volker u. a.: smartBN—Intelligent Protection and Authentication in Payment Transactions by Smart Banknotes, in: o. Hg.: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection XII San Francisco, CA, USA o. J.
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2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7935
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2018): A model-assisted approach for design, optimization and control of bioprocesses – a software tool for seed train simulation and optimization.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F.P. u. a.: Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe, in: o. Hg.: o. O. 2018.
ELSA
 

2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Wefing, Patrick u. a.: Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing, in: o. Hg.: o. O. 2018.
ELSA
 

2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5632
Broeker, Timo/Schneider, Jan: Oxidativer Aufschluss von Biertreber, in: Brauwelt 2018 (2018), H. 19,  S. 530–532.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F.P. u. a.: Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe, in: o. Hg.: o. O. 2018.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, Patrick/Conradi, Florian: Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing, in: o. Hg.: o. O. 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5635
Zimmer, Manuel/Schneider, Jan: Near-infrared spectroscopy on food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0, in: o. Hg.: o. O. 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5636
Broeker, Timo: Implementierung eines bedarfsgerechten Power-to-Gas-Konzeptes in CO2 emittierende Fermentationsanlagen, in: o. Hg.: o. O. 2018.
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2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5637
Zimmer, Manuel/Schneider, Jan: Nahinfrarot-Spektroskopie - Schlüsseltechnologie für die Pasteurisation im Zeitalter von Industrie 4.0, in: FoodLab 2018 (2018), H. 4.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5638
Huchtmann, Julian u. a.: Microbial exopolysaccharides as an alternative for declarable thickeners, in: o. Hg.: o. O. 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5639
Schwarzer, Knut/Dammann_, Anna/Schneider, Jan: Der Tod in der Aufheizzone - Welchen Anteil haben die Temperierzonen an der Gesamthitzeeinwirkung in einer KZE ? , in: o. Hg.: o. O. 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5640
Schwarzer, Knut u. a.: The Lemgo D- and z value Database for Food  –  An Instrument for the Dimensioning Pasteurization Process, in: o. Hg.: Wrocław 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5641
Müller, Ulrich et. al. (2018): DIRECT HOMOGENIZATION OF BEVERAGE EMULSIONS WITH THE INNOVATIVE COUNTERFLOW INJECTION PROCESS, in: .
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642
Wefing, Patrick/Conradi, F.P.: Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing, in: o. Hg.: o. O. 2018.
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2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2390 | OA
Möller, J. et. al. (2018): Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes, in: American Pharmaceutical Review 3, S. 39–41.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2639
Upmann, Matthias: Das Schwein als Lebensmittel, in: o. Hg.: o. O. 2018.
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