Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1185 Publikationen


2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz G, Repka M, Thipsay P. Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules. In: ; 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz G, Daniels R, Kamke D. Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size. In: ; 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz G, Schlebach S, Kamke D. Fluid bed drying – Characterization by DoE. In: ; 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner R, Möller J, Frahm B, Hass VC. Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes.; 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller J, Kuchemüller KB, Freiberger F, et al. Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies.; 2018.
ELSA
 

2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez T, Möller J, Kuchemüller KB, et al. Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses.; 2018.
ELSA
 

2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12973
Dorn-In S, Schwaiger K, Springer C, Barta L, Ulrich S, Gareis M. Development of a multiplex qPCR for the species identification of Clostridium estertheticum, C. frigoriphilum, C. bowmanii and C. tagluense-like from blown pack spoilage (BPS) meats and from wild boars. International Journal of Food Microbiology. 2018;286:162-169. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2018.08.020
ELSA | DOI
 

2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12974
Esteban‐Cuesta I, Drees N, Ulrich S, et al. Endogenous microbial contamination of melons (Cucumis melo) from international trade: an underestimated risk for the consumer? Journal of the science of food and agriculture : incorporating Agri-Biotech. 2018;98(13):5074-5081. doi:10.1002/jsfa.9045
ELSA | DOI
 

2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12988
Vollmer T, Dabisch-Ruthe M, Weinstock M, Knabbe C, Dreier J. Late sampling for automated culture to extend the platelet shelf life to 5 days in Germany. Transfusion. 2018;58(7):1654-1664. doi:10.1111/trf.14617
ELSA | DOI
 

2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 | OA
Dabisch-Ruthe M, Weinstock M, Pfannebecker J, Becker B. Usage of Cold Hydrogen Peroxide Vapour for Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces.; 2018. doi:10.13140/RG.2.2.12883.08484
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
Dabisch-Ruthe M, Weinstock M, Pfannebecker J, Meyer S, Schwetka M, Becker B. Application of Cold Nebulized Hydrogen Peroxide for Inactivation of Murine Norovirus, Bacteria and Bacteria Spores on Surfaces in Food Production. Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH ; 2018. doi:10.13140/RG.2.2.22949.41447
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6182
Müller U, Wilhelm P. Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material. In: ; 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6183
Müller U, Rossmann S, Merck C, Schneider J. Direct Homogenization of Beverage Emuslions with the innovative Counterflow Injection Process. In: ; 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6184
Müller U. Entkeimung von Kräutern und Gewürzen – eine Übersicht über aktuelle Verfahren. In: ; 2017.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
Deffner B, Jimaja S, Kröger-Brinkmann A, Schlüter AD. Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes. Macromolecular Chemistry and Physics. 2017. doi:10.1002/macp.201600561
ELSA | DOI
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte T, Hölscher M, Upmann M, Zapp J. Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich. Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 2017;113(1):17-21.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann M. Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung? In: ; 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann M, Lautenschläger R. Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse? In: ; 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
Nolte T, Hölscher M, Upmann M, Zapp J. Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte. In: ; 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
Hölscher M, Nolte T, Zapp J, Stiebing A, Lautenschläger R, Upmann M. Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen. In: ; 2017.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: AMA

Export / Einbettung