Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1178 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Pliske, Roland, et al. Comparision of the Static and Dyynamic Freeze-Drying by Means of Modelling. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner, R., et al. Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller, J., et al. Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses. 2018.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
Ulrich, Sebastian, et al. “A Novel Approach for the Determination of Freshness and Identity of Trouts by MALDI-TOF Mass Spectrometry.” Food Control, vol. 80, no. 10, 2017, pp. 281–89, https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.05.005.
ELSA
| DOI
2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12976
Ulrich, Sebastian, et al. “Direct Identification of Edible Insects by MALDI-TOF Mass Spectrometry.” Food Control, vol. 76, no. 6, 2017, pp. 96–101, https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.01.010.
ELSA
| DOI
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574
Rossmann, Sören, et al. Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen. 2017.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576
Broeker, Timo, et al. “Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor.” BrewingScience, vol. 70, no. 3–4, 2017, pp. 74–84.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5578
Rossmann, Sören, et al. Comparative Study of Accelerated Shelf-Life Tests on Physical Ageing of Beverages Containing Weighted Flavor Emulsions. 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579
Schneider, Jan, et al. Wet Oxidation of Spent Grains from Breweries for the Production of Fermentable Sugars. 2017.
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5580
Broeker, Timo, et al. Study on the Implementation of a Biocatalytic Power-to-Gas Reactor in a Brewery. 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, Florian, and Patrick Wefing. Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik. 2017.
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5582
Hoffarth, Marc. Biokatalytische Methanisierung - Synthetisches Erdgas aus regenerativen Quellen. 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5583
Broeker, Timo. Bioraffinerie und Sektorenkopplung – biokatalytische Methanisierung als Schlüsseltechnologie zur Implementierung von Power-to-Gas. 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
Broeker, Timo. bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund. 2017.
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Broeker, Timo, et al. Study on the Implementation of a Biocatalytic Power-to-Gas Reactor in a Brewery. 2017.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
Deffner, Bernd, et al. “Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-Phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes.” Macromolecular Chemistry and Physics, 1600561, 2017, doi:10.1002/macp.201600561.
ELSA
| DOI
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte, T., et al. “Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich.” Deutsche Lebensmittel-Rundschau, vol. 113, no. 1, 2017, pp. 17–21.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann, Matthias. Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung? 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann, Matthias, and Ralf Lautenschläger. Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse? 2017.
ELSA