Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1178 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Pliske, Roland ; Müller, Ulrich ; Kohlus, R.: Comparision of the static and dyynamic freeze-drying by means of modelling. In: , 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner, R. ; Möller, J. ; Frahm, Björn ; Hass, V. C.: Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes, 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Freiberger, F. ; Levermann, P. ; Hernández Rodriguez, Tanja ; Frahm, Björn ; Hass, V. C. ; Pörtner, R.: Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies, 2018
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez, Tanja ; Möller, J. ; Kuchemüller, K. B. ; Freiberger, F. ; Levermann, P. ; Hass, V. C. ; Frahm, Björn ; Pörtner, R.: Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses, 2018
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12975
Ulrich, Sebastian ; Beindorf, Philipp–Michael ; Biermaier, Barbara ; Schwaiger, Karin ; Gareis, Manfred ; Gottschalk, Christoph: A novel approach for the determination of freshness and identity of trouts by MALDI-TOF mass spectrometry. In: Food Control Bd. 80. Amsterdam, Elsevier (2017), Nr. 10, S. 281–289
ELSA
| DOI
2017 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12976
Ulrich, Sebastian ; Kühn, Ulrike ; Biermaier, Barbara ; Piacenza, Nicolo ; Schwaiger, Karin ; Gottschalk, Christoph ; Gareis, Manfred: Direct identification of edible insects by MALDI-TOF mass spectrometry. In: Food Control Bd. 76. Amsterdam, Elsevier (2017), Nr. 6, S. 96–101
ELSA
| DOI
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574
Rossmann, Sören ; Wolff, V. ; Müller, Ulrich ; Schneider, Jan: Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen. In: , 2017
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576
Broeker, Timo ; Hoffarth, Marc ; Oppermann, L. ; Wolff, V. ; Neubauer, Pia Rebecca ; Schneider, Jan: Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor. In: BrewingScience Bd. 70 (2017), Nr. 3–4, S. 74–84
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5578
Rossmann, Sören ; Wolff, V. ; Müller, Ulrich ; Schneider, Jan: Comparative study of accelerated shelf-life tests on physical ageing of beverages containing weighted flavor emulsions. In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579
Schneider, Jan ; Hoffarth, Marc ; Broeker, Timo: Wet oxidation of spent grains from breweries for the production of fermentable sugars. In: , 2017
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5580
Broeker, Timo ; Hoffarth, Marc ; Heikrodt, Klaus ; Schneider, Jan: Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a brewery. In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, Florian ; Wefing, Patrick: Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik. In: , 2017
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5582
Hoffarth, Marc: Biokatalytische Methanisierung - Synthetisches Erdgas aus regenerativen Quellen. In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5583
Broeker, Timo: Bioraffinerie und Sektorenkopplung – biokatalytische Methanisierung als Schlüsseltechnologie zur Implementierung von Power-to-Gas. In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
Broeker, Timo: bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund. In: , 2017
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Broeker, Timo ; Hoffarth, Marc ; Heikrodt, Klaus ; Schneider, Jan: Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a brewery. In: , 2017
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
Deffner, Bernd ; Jimaja, Sètuhn ; Kröger-Brinkmann, Anja ; Schlüter, A. Dieter: Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes. In: Macromolecular Chemistry and Physics (2017)
ELSA
| DOI
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte, T. ; Hölscher, Maike ; Upmann, Matthias ; Zapp, Jürgen: Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich. In: Deutsche Lebensmittel-Rundschau Bd. 113 (2017), Nr. 1, S. 17–21
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann, Matthias: Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung? In: , 2017
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann, Matthias ; Lautenschläger, Ralf: Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse? In: , 2017
ELSA