Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1185 Publikationen
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Kutz, Gerd/Repka, M./Thipsay, P.: Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules, in: o. Hg.: o. O. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Kutz, Gerd/Daniels, R./Kamke, Dominic: Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size, in: o. Hg.: o. O. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Kutz, Gerd/Schlebach, Simon/Kamke, Dominic: Fluid bed drying – Characterization by DoE, in: o. Hg.: o. O. 2018.
ELSA
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2955
Pörtner, R. et. al. (2018): Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2997
Möller, J. et. al. (2018): Model-Assisted Design and Optimization of Process Strategies.
ELSA
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2999
Hernández Rodriguez, Tanja et. al. (2018): Model-Assisted Strategies for Design, Optimization and Control of Bioprocesses.
ELSA
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12973
Dorn-In, Samart u. a.: Development of a multiplex qPCR for the species identification of Clostridium estertheticum, C. frigoriphilum, C. bowmanii and C. tagluense-like from blown pack spoilage (BPS) meats and from wild boars, in: International Journal of Food Microbiology 286 (2018), S. 162–169.
ELSA
| DOI
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12974
Esteban‐Cuesta, Irene u. a.: Endogenous microbial contamination of melons (Cucumis melo) from international trade: an underestimated risk for the consumer?, in: Journal of the science of food and agriculture : incorporating Agri-Biotech 98 (2018), H. 13, S. 5074–5081.
ELSA
| DOI
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 |
Dabisch-Ruthe, Mareike u. a.: Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces., o. O. 2018.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
Dabisch-Ruthe, Mareike u. a.: Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production., o. O. 2018.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6182
Müller, Ulrich/Wilhelm, Patrick: Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material, in: o. Hg.: o. O. 2017.
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6183
Müller, Ulrich et. al. (2017): Direct Homogenization of Beverage Emuslions with the innovative Counterflow Injection Process, in: .
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6184
Müller, Ulrich (2017): Entkeimung von Kräutern und Gewürzen – eine Übersicht über aktuelle Verfahren, in: .
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
Nolte, T. u. a.: Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich, in: Deutsche Lebensmittel-Rundschau 113 (2017), H. 1, S. 17–21.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
Upmann, Matthias: Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung?, in: o. Hg.: o. O. 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
Upmann, Matthias/Lautenschläger, Ralf: Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse?, in: o. Hg.: o. O. 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
Nolte, T. u. a.: Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte, in: o. Hg.: o. O. 2017.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
Hölscher, Maike u. a.: Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen, in: o. Hg.: o. O. 2017.
ELSA