Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1162 Publikationen
2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12143
Vo, A., Gerd Kutz, H. He, J. Zang, D. Kim, S. Kim und M. Repka. 2017. Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis.
ELSA
2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12144
Kamke, Dominic, B. Scherbaum, R. Daniels und Gerd Kutz. 2017. One formulation, four granulation techniques - Comparison of energy consumption.
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
Deffner, Bernd, Sètuhn Jimaja, Anja Kröger-Brinkmann und A. Dieter Schlüter. 2017. Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes. Macromolecular Chemistry and Physics. doi:10.1002/macp.201600561, .
ELSA
| DOI
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6182
Müller, Ulrich und Patrick Wilhelm. 2017. Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material. In: .
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6183
Müller, Ulrich, S. Rossmann, C. Merck und Jan Schneider. 2017. Direct Homogenization of Beverage Emuslions with the innovative Counterflow Injection Process. In: .
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6184
Müller, Ulrich. 2017. Entkeimung von Kräutern und Gewürzen – eine Übersicht über aktuelle Verfahren. In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574
Rossmann, Sören, V. Wolff, Ulrich Müller und Jan Schneider. 2017. Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen. In: .
ELSA
2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576
Broeker, Timo, Marc Hoffarth, L. Oppermann, V. Wolff, Pia Rebecca Neubauer und Jan Schneider. 2017. Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor. BrewingScience 70, Nr. 3–4: 74–84.
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5578
Rossmann, Sören, V. Wolff, Ulrich Müller und Jan Schneider. 2017. Comparative study of accelerated shelf-life tests on physical ageing of beverages containing weighted flavor emulsions. In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579
Schneider, Jan, Marc Hoffarth und Timo Broeker. 2017. Wet oxidation of spent grains from breweries for the production of fermentable sugars. In: .
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5580
Broeker, Timo, Marc Hoffarth, Klaus Heikrodt und Jan Schneider. 2017. Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a brewery. In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
Conradi, Florian und Patrick Wefing. 2017. Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik. In: .
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5582
Hoffarth, Marc. 2017. Biokatalytische Methanisierung - Synthetisches Erdgas aus regenerativen Quellen. In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5583
Broeker, Timo. 2017. Bioraffinerie und Sektorenkopplung – biokatalytische Methanisierung als Schlüsseltechnologie zur Implementierung von Power-to-Gas. In: .
ELSA
2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
Broeker, Timo. 2017. bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund. In: .
ELSA
2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
Broeker, Timo, Marc Hoffarth, Klaus Heikrodt und Jan Schneider. 2017. Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a brewery. In: .
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3395
Kutz, Gerd. 2016. Filterintegritätstests . In: . TÜV Rheinland LGA Products GmbH.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3396
Kutz, Gerd. 2016. Sterilisations- und Desinfektionsverfahren. In: .
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3397
Kutz, Gerd. 2016. Media Fill - Prozesssimulation mit Nährmedien. In: .
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 3416
Kutz, Gerd. 2016. Messmethoden (sichtbare Partikel), Methoden des Ph. Eur. In: .
ELSA