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1178 Publikationen
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda, et al. Determination and Prediction of the Recycled Polyethylene Terephthalate Content in Preforms for the Production of Beverage Bottles. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler, Marc, et al. Yeast Filtration with Rotating Membrane Filtration – a New Approach for an Economical Recovery of Beer Form Surplus Yeast . 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
Nolte, Jannik, et al. How Do You Turn a Shotgun into a Precision Rifle - Significant Heat Savings through the Use of Kinetic Laboratory Data (D/z Values) in Large-Scale Pasteurization. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler, Marc, et al. Influence of Osmotic Pressure Induced Yeast Particle Size on the Rheological Properties of Beer-Yeast-Suspensions. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda, et al. Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie, et al. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024, https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11909
Tholen, Janna, et al. “Einfluss der Automatisierung des Enddarmbohrers auf den dorsalen Kontaminationsanteil bei der Schweineschlachtung.” Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung (RFL), vol. 76, no. 9, 2024, pp. 302–04.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11910
Upmann, Matthias, and Gerd Weyland. “Was ist erlaubt, was verboten? 19. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil.” Fleischwirtschaft, vol. 104, no. 9, 2024, pp. 14–21.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11911
Tholen, Janna, et al. “Ausdehnung und Lokalisationen diverser Kontaminationsarten auf industriell geschlachteten Schweinekörpern.” Fleischwirtschaft, vol. 104, no. 4, 2024, pp. 71–76.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11912
Tholen, Janna, and Matthias Upmann. “Einfluss eines Hygiene-Rückmeldesystems während der Schweineschlachtung auf die Häufigkeit auftretender Schlachtkörperverunreinigungen.” Journal of Food Safety and Food Quality, vol. 75, no. 6, 2024, pp. 156–60, https://doi.org/10.53194/0003-925X-75-156.
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| WoS
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, et al. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene Dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, et al. Shelf Life Prediction of Beverage Bases with Multivariate Accelerated Shelf Life Testing. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 11982
Tholen, Janna, et al. “Tenderness Prediction for Beef Using Novel Datea Analysis Methods Based on System Dynamic and Acoustic Signals.” Food Physics, no. 1, 100017, 2024, https://doi.org/10.1016/j.foodp.2024.100017.
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| DOI
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie, et al. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie, et al. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz, et al. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, et al. FoodLifeTimeTracking: Use of Multimodal Information Fusion for the Realisation of a Monitoring Device and a Life Cycle Simulator for the Investigation and Quantification of Quality-Determining Parameters and the Shelf Life of Food and Its Ingredients. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, Linda, et al. PETauthent – Authentication of PET Recyclate for Food Packaging Using Data-Intensive Sensors and Machine Learning Methods. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler, Marc, et al. Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? . 2024.
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